Марешки вярва, че ще е на балотаж с ГЕРБ на изборите

Бизнесменът Веселин Марешки вярва, че на президентските избори през ноември той ще стигне до балотаж и на него ще се изправи срещу ГЕРБ.

Тази прогноза направи самият Марешки в ефира на bTV, където заяви, че на изборите ще получи 20% от гласовете.

„На балотаж заради силата на партията ще е кандидатът на ГЕРБ – с кандидата на патриотите и на несистемните играчи, който в случая съм аз”, заяви той.

Марешки прецени, че ще успее да вземе „минимум” една пета от вота и така ще повтори представянето си от местните избори във Варна преди години.

„Това, което Цветан Цветанов казва: „Аз на 2 октомври ще ви кажа кой е нашият кандидат”, това на практика обижда всички. Това обижда Хилари Клинтън, превръща я в една невзрачна лелка, която е непозната на американския народ и трябва една година по-рано да прави обиколки по щатите”, заяви Марешки.

Той подчерта, че, за разлика от другите, не е в политиката, за да забогатее, защото вече живее добре. В подкрепа на думите си посочи, че кара „от най-хубавите коли”, има 2-3000 лв. в себе си и живее скромно за стандарта си – в апартамент от 140 кв.м до децата си, които са в жилища по 75.

Точно около изборите в столичния жк. „Люлин” той ще отвори най-голямата бензиностанция у нас, която ще позволява зареждането на до 50 коли едновременно. Той към момента има 10 работещи обекта и 10 закупени.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via