Марешки проговори: Бойко Борисов опитва да ме съсипе! СТРАХУВАМ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ!

Хитрият бизнесмен бе надхитрен от далеч по-големи играчи от него. Все пак той е бос в търговията, а те са босове на мафията. А влизайки в парламента, той просто не си даде сметка къде отива.

В момента по стар боен обичай му изкараха записи, че заплашвал хора от конкурентни бензиностанции. „Ама тези записи са от 2012 година, не съм ги чувал! Аз в бизнеса с горива влязох три години по-късно. Как ще заплашвам конкуренцията, когато тя не ми е била никаква конкуренция“, изскимтя варненският политик, но никой не го чу.

„Заплашвал съм бил и аптекари. Защо да го правя? В моите аптеки цените са достатъчно ниски и болните идват сами при мен. Извадиха седем управители на аптеки, които уж съм рекетирал преди години, но нито един от тях не потвърждава думите си. Засега. После може и да ми скалъпят нещо. Знам ли…

С мен се действа по схемата „Ало, Ваньо“, само че ще е „Ало, Веско“. Не искам да завърша живота си в някой мотел, в който уж случайно съм спрял да си почина“, изплака аптекарят в телевизионно предаване.

Ех, Марешки! Късно е, либе, за сълзи!  Ако ще и записите ти да са от детската градина, пак си заплашвал конкуренцията, нали? Да беше слушкал, да беше папкал скромно и да беше козирувал на Дон Корлеоне! Сега записи, имунитет, прокуратура и всичко, както си му е редът – нямаше и да помиришеш. А мотелите все пак ги избягвай, защото… сещаш се…

„Аз не съм отправял заплахи! Обратно – заплахи имаше към мен.  Там където открия бензиностанция, веднага изниква до нея нова и ми  подбива цените. Защо към тях няма обвинения? А съм се оплаквал.“, изплака още варненския бизнесмен и политик.

Марешки обясни още, че нямал никакви проблеми и заплахи… до момента, в който отказал да влезе в правителството на Бойко Борисов. „Имах следната оферта – влизам като патриотите и ставам патерица. Офертата ми беше отправена от човека, който правеше правителството. Аз отказах. След това от същото това място ми заявиха, че трябва да спра бизнеса си с горива.

В противен случай щяло да ми се случи това, което ми се случва в момента: прокуратура, съд и други работи. Прокуратурата вече се задейства. Дежурните записи се размахаха. Намекнато ми беше и от лице, което не е в правителството,  че може да ми се случи още нещо. Затова да съм отбягвал мотелите.

Това си беше явна заплаха за убийство.

Записът, естествено, е фарс. Няма такъв. Колкото и да са намонтирали вътре сценки и кадри- не съм заплашвал никого.

Но мен ме заплашват и се страхувам за живота си.

Живеем в мутренски времена, с горчивина добави Марешки.

В заключение, припомняме едно скорошно интервю на Осман Октай, в което той уж случайно подхвъли следното: „Ако премиерът Бойко Борисов наистина иска да се бори с контрабандата на горива, нека да спре да ходи всяка седмица с Вальо Златев на лов в „Паламара”. Иначе ще изгорят още хора.

Следвайте ни в социалните медии