Майката на младежа с цигарата: Ще съдя бензинджията с пожарогасителя

Майката на младежа, който запали цигара до бензиноколонка обяви, че ще съди служителя на бензиностанцията.

Едуард Ерменчов бе напръскан с пожарогасител на столична бензиностанция, след като отказа да загаси цигарата си и създаде опасност от взрив. Видеоклип от инцидента предизвика хиляди коментари в социалните мрежи.

Едуард от Перник за броени часове стана един от най-известните хора у нас. Поведението му предизвика остра реакция в обществото и той бе публично укорен заради арогантното си поведение и глупава постъпка, която можеше да струва живота на десетки.

Едуард вчера изтри профила си във Фейсбук, където бе поздравяван от приятелите си за придобитата слава и където бе харесал публикации, разказващи за постъпката му.

Пред БНТ 25-годишният младеж не пожела да каже смята ли, че е постъпил нередно. Нито да представи своята гледна точка.

Едуард живее в кооперация в Перник заедно с майка си.

Тя коментира, че ще съди служителя в бензиностанцията заради това, което е причинил на сина ѝ. Казва, че заради преживяното синът й не е в добро състояние.

Христо Димитров – човекът, който го напръска с пожарогасителя, коментира че всеки има право да си търси правата, а ако се прецени, че е сгрешил, може да носи отговорност за действията си. Вече няколко адвокатски кантори са се свързали с него с предложения за безплатна правна помощ.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via