Майката на Мегз: В душата на Джулиана видях съсухрена от злоба старица!

Един от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишният сезон на VIP Brother, e този между Мегз и Шеф Петров, който се разрази след грозна клевета от страна на Джулиана Гани.

Тя разказа на именития готвач, че майка й е станала свидетелка на сцена, в която Мегз пред очите й е посегнала на собствената си майка.

Всеизвестно е, че Каканашева е безкрайно признателна на своята майка за възпитанието, грижите и подкрепата, която има от нейна страна и изказването на силиконката е в пълен разрез с действителността.

Ето защо, последва официално изявление от страна на майката на дизайнерката, което гласи:

“…Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, (а вярвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми).

А именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка видях съсухрена от злоба и ненавист старица!

Защо умишлено искаш да нараниш някой, аз не го разбирам,а вие?

Няма да я порицавам, бих и дала съвет…

– Джулиана Гани, надявам се да съм изписала правилно името ви, лъжите които изрекохте, предадени уж от “вашата майка” не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото тя внася отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остаряване, дано не е късно вече!

Мисля, че това внимание към девойката е достатъчно!

А пък и който, каквото си направи, никой друг не може…

В живота си съм се сблъсквала с много и различни характери, това не ме плаши ,напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да вярвам, че все пак в дъното на всяко едно човешко същество има частица добро!

Другата личност не мисля да я коментирам, не желая!

Дори самата мисъл ме обижда!”

Категорична, че изказването на Джулиана е безпочвена лъжа, майката на Мегз разобличи колко бедна душа е сексбомбата. Именно за най-бедна я обяви и самата Каканашева в една от игрите, в която Big Brother бе възложил на дизайнерката да класира съквартирантите в няколко категории: “богат”, “искрен”, “успял” и “умен”.

За поредна седмица тя бе сред номинираните, но Big Brother й позволи да спаси двама съквартиранти и тя защити от изгонване Даниел Златков, който мъжки се застъпи за нея, в поредния грозен скандал с Шеф Петров, както и самата себе си.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via