Майката на изчезналото 2-годишно дете: Сигурно е отвлечено или са го изяли чакалите (Видео)

Бащата е имал пререкание с мъж от с. Кошарица, работи се по тази версия, призна кметът Христо Колев.

Репортер на Флагман.бг в този момент е в ромското гето в бургаското село Равнец, където снощи изчезна 2-годишно момченце. Открихме майката на детенцето – Цветанка Ангелова. Тя бе пребледняла като лист. Трепереше и призна, че цяла вечер се е молела на Бог нещо лошо да не се случи с малчугана.

„Не мога да си обясня какво се е случило. Или е отвлечен, или са го изяли чакалите. Дано Господ да е с него и да го пази”, каза майката пред Флагман.бг.

Вижте какво разказа тя в видеото:

Цветанка е многодетна майка, твърди, че имала 12 деца, но две от тях живеели в с. Кошарица. Според кмета на Равнец Христо Колев Цветанка имала 14 деца и най-вероятно заради шока е объркала точната бройка. Репортер на Флагман.бг научи, че основната версия, по която работи е отвличане на малкото дете.

То е имало вроден проблем и не може да се движи много добре. Абсурд е да избяга някъде, след като родителите му се кълнат, че са го оставили без надзор за не повече от 10-15 минути. Лозята и целият район над махалата, където последно е видян малкия, са обходени, но следа от момченцето няма. Само преди няколко дни баща му получил страховити заплахи от мъж от Кошарица, с когото имал личен конфликт.

Подозирате ли , че той е отвлякъл детето? „Да, действително се работи по тази версия, но повече не мога да ви кажа. В операцията от снощи са впрегнати всички възможни служби – полиция, пожарна, жандармерия и гранична полиция. Да ги оставим да си свършат работата”, каза пред Флагман.бг кметът Христо Колев.

Роми от селото са видели вчера край махалата да обикаля черен автомобил със софийска регистрация. Колата няколко часа стояла в близост до гетото, без да има реално обяснение какво шофьорът е търсил там. Подозира се, че с точно този автомобил е отвлечено детето.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via