fbpx

Май не само на Слави налагат цензура

Живеем във век, в който сексът е нещо нормално, което със сигурност не се прикрива, а даже напротив, явно се излага на показ.

И докато общоприетият морал до някъде се е запазил в медиите (само от части в телевизии и радио, естествено до 22.00, после има други закони), защото просто би било недопустимо нашите деца целодневно да слушат глупости, освен по анимациите, които гледат, и в развлекателните предавания.

Но едно остава неясно, защо във всякакъв тип формати, танцувални, певчески и прочие се налага една такава сценична голота, предложена от американските звезди, наложена за кратко време в Европа ?

Това не изключва и нашите родни поп фолк диви, който предлагат 24ч еротичен маратон по PlanetaTV.

И така докато за тях няма цензура да пеят песни като „К*рва като Моника“ и да бълват простотия облечени в оскъдни дрешки, за други пък няма цензура да се представят в образ по сутиен в най-гледаното време и в най-гледаните телевизии. А след това започва късната доза смях, където се налага цензура в Шоуто на Слави, но не за голотия, не за вулгарност, а за нещо много по-различно, именно свободата на словото.

Може би българският народ обича да бъде вербуван и използван само като публика на евтино кабаре от силиконови принцеси, вече на зряла възраст, защото просто е по-лесно от това да бъде публика на нещо истинско, да бъде част от действията, защото ако действаш може случайно някой „голям Човек“ да те нарочи и да завършиш в някоя канафка… Много тъжно.

Но фактите сочат друго.. На едно безплатно Турне на певици от Пайнера, ще се съберат стотици. Едно ще снимат „блясъка“, други ще се напият или дрогират, а трети ще са там защото е модерно. Да отидеш на митинг или протест също е безпатно, но явно не е модерно

Стела Николаева

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x