fbpx

Мафията търси контакт със съдията, която скандално пуска мутрата Ценко Чоков под гаранция!

Близки на арестувания по подозрения в участие в банда за рекет Валентин Георгиев-Жълтия опитват да се свържат със съдия Даниела Росенова, която преди по-малко от месец пусна под гаранция кмета на Галиче Ценко Чоков. Това разкриха източници от оперативните служби за сигурност.

Жълтия бе арестуван по време на спецоперацията за прочистване на престъпните елементи в Плевен. Тогава с белезници бе окован знаковият играч от революционния град Камен Балбузанов-Куката.

Апелативният спецсъд отложи разглеждането на мярката за неотклонение на Жълтия за 9 май, под предлог, че той внезапно се разболял и трябва да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза.

Гравитиращите около него като молекули индивиди се опитват да се съединят със съдия Росенова, вероятно за да издействат освобождаването на Жълтия от килията на следствения арест на столичния булевард „Г.М. Димитров“ 42.

Ако Жълтия отново бъде пуснат по живо, по здраво има реална опасност да окаже въздействие върху свидетелите по наказателното производство, което със сигурност ще провали и отличната съвместна работа между Спецпрокуратурата и ГДБОП, категорични са разследващи.

Би било жалко, ако за пореден път се окаже до болка познатата максима: „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка“.

Източник: БЛИЦ

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x