fbpx

Лютото лице на изневярата: отмъщението, което възмути света

Обезпокоителна история разказва за шокиращо отмъщение за изневяра от страна на съпругата – и то не към мамещия мъж, а към неговата любовница…

 

 

23-годишната виетнамка Лу Шанел е била бременна от 24-годишния си съпруг Чиен Кео, когато разбира, че той й изневерява с непозната за нея жена. Лу научава и че взаимоотношенията им датират от доста отдавна и мъжа поддържа паралелна връзка от дълго време.

Съпрузите Чиен Кео и Лу Шанел
Съпрузите Чиен Кео и Лу Шанел

Така, огорчена от предателството на своя човек, Лу решава да отмъсти на неговата любовница по възмутителен начин…

Лу моли няколко свои приятели да атакуват и похитят любовницата на мъжа й, и да я унизят като поставят люти чушки в интимните й части насилствено.

Чили чушките, които няколко от приятелите на Лу втикват в слабините й след като свалят бельото й, докато другите я държат, за да не оказва съпротива, имат много висок коефициент на лютивост и ако не бъдат отстранени навреме от деликатната област, могат да причинят трайни изгаряния.

Лу Шанел
Лу Шанел

Случаят придоби световен мащаб и в момента казусът на виетнамското семейство е обсъждана тема във всички водещи медии.

Развитието на потресаващата история завършва в съда, където нападнатата любовница, чието име остава неназовано, подава жалба за посегателството над нея с лютото оръжие. Становището на адвоката на Лу пък е желязно: прелъстителката е осквернила семейната чест на Лу и Чиен, поддавайки се на плътски удоволствия с женен мъж. А във Виетнам извънбрачните авантюри не се толерират и към тях обществото има крайно негативно отношение.

Краят на историята идва, когато съдът постановява на Лу да изплати обезщетение на любовницата за причинените физически и емоционални травми. 

Съпрузите Чиен Кео и Лу Шанел
Съпрузите Чиен Кео и Лу Шанел

Но това в световния архив остава като едно от най-странните, скандални и смущаващи отмъщения за изневяра – и то не към семейния предател, а към неговата тайна изгора.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x