fbpx

Любовен хороскоп за 1 – 7 май 2017

Новият месец започва с повече романтични перспективи в сектора на любовта.

Комуникацията също ще се подобри. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий ще премине във вашия знак в сряда. В резултат разговорите с половинката ще придобият нов смисъл. Също така ще вземете важно решение относно личния ви живот, любовта, ще разрешите проблем, който ви е обърквал през последните седмици. Ще постигнете яснота.

Телец

В четвъртък и петък Луната ще се движи през вашия сектор на романтиката. Ваши близки приятели може да ви окажат своята помощ за раздвижването на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си, защото няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Близнаци

Меркурий ще повлияе на комуникацията ви, особено в любовния живот. Ако с приятел или познат сте имали неправилно разбиране за взаимоотношенията ви, сега всичко ще се промени. Ако чувствата ви са взаимни и романтични, може да следвате събитията. В случай, че емоциите ви не съвпадат, пак ще трябва да продължите, но така, че да не навредите на приятелството ви.

Рак

Тази седмица вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Ще имате възможност да проведете важни разговори свързани с работата ви. Добре е в този процес да включите и половинката си. Той или тя може да ви бъде полезен със съвет. Въпреки динамиката на седмицата, не забравяйте за интимните моменти.

Лъв

С Луната във вашия знак във вторник и сряда, ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да споделите чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно. Може да чуете положителни новини за финансовото състояние на половинката и това допълнително ще повиши настроението ви.

Дева

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно и тази седмица ще дадете повече свобода на половинката си, отколкото обикновено.

Везни

Тази сряда Меркурий ще попадне в сектора на взаимоотношенията ви. В резултат на това, вие и вашият партньор ще успеете най-накрая да преминете през застоя на връзката ви и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си. Определено се движите в правилна посока.

Скорпион

Уважаеми скорпиони, тази седмица ви очаква повече романтика. В сряда Слънцето, което сега се намира в сектора на връзките, ще бъде в идеален ъгъл с Нептун – планетата на безусловната любов и духовността, която пък се намира във вашия сектор на романтиката. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Тази седмица Меркурий ще премине директно във вашия сектор на романтиката, което ще ви накара да помислите още веднъж върху любовния ви живот.
Ако се чудите дали да дадете на някого втори шанс, сега ще получите и нужния отговор. Възможно е да се запознаете с някого и да останете разочаровани. Бъдете предпазливи.

Козирог

Романтиката и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите любовта си един към друг. Помислете за някакъв романтичен жест, нещо, което не сте правили един за друг до този момент. И двамата имате нужда от любов, за да се почувствате наистина изпълнени и вдъхновени. За щастие ще получите това, което искате.

Водолей

Удовлетворение в любовния живот ще получат и представителите на зодия Водолей. Във вторник и сряда Луната ще обиколи вашия сектор на партньорствата. В резултат на това ще се повиши и романтиката помежду ви, ще правите повече мили жестове един към друг.

Седмицата е подходяща да се отдадете на време само за вас двамата. Помислете за романтично пътуване.

Риби

Предстои седмица на любовно вдъхновение, по-добра комуникация, което ще се отрази положително на връзката ви. Опитайте се деликатно да балансирате отношенията помежду ви. Не крийте емоциите и чувствата си, говорете за себе си и търсете същото в половинката.

Източник: az-jenata.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x