Луната е в знак Лъв! Вижте каква промяна ни очаква

Луната е в знак Лъв и образува секстил с Уран, а този хармоничен аспект засилва вдъхновението и ни дава шанс по-лесно да се справим с изпълнението на задачите.

Мнозина ще намерят нестандартни решения. „Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок.

Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвимо е сърцето. Да не се претоварва то физически и емоционално“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите, добавя тя.

В 13-я лунен ден, който започва от 16:08 часа, добре се усвоява нова информация. Четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването им вие ще придобиете сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Идеален е за постигане на хармония. Подходящо време е за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация“, съветва астрологът в хороскопа, публикуван в woman.hotnews.bg.

„Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна“, добавя Ивелина Пенчева.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via