fbpx

Локомотив (София) има нов треньор

176

Явор Вълчинов е новият треньор на Локомотив (София). Бившият помощник на Стойчо Стоев в Лудогорец и Левски заменя начело на „железничарите“ Ангел Колев, който от днес е спортен директор на клуба от „Надежда“.

„Решихме да се доверим на Явор Вълчинов, а негов помощник ще бъде Христо Коилов. Доверяваме се на млади и амбициозни специалисти, при това големи локомотивци. Вълчинов и Коилов са отлично познати на всички. Знаете, че са играли при нас, както и са били треньори в Локомотив. Ангел Колев вече е спортен директор“, съобщи босът на Локомотив Иван Василев пред БЛИЦ СПОРТ.

„Благодаря на Ангел Колев за добре свършената работа. Той помогна на клуба в най-трудния момент, направи боеспособен отбор. Промяната не е породена заради незадоволителни резултати. Дори повишаваме Ангел в спортен директор. Ще остане близо отбора и ще следи процесите. Със сигурност ще продължи да е в помощ на тима. Познава се отлично с Вълчинов и Коилов, смятам, че екипът е много добър. Надраждаме, сформираме млад треньорски екип с опитен спортен директор. Искам наистина да бъде ясно, че смяната не е заради слаби резултати. Аз не виждам слабо представяне на отбора. Ако не бяхме загубили от Оборище в последния кръг, щяхме да сме на 6-7 място, а не на 11-ото“, коментира още Василев.

Бизнесменът добави, че в Локомотив ще бъдат привлечени поне трима нови футболисти през зимната пауза – „Разговаряме и с интересни имена, но на този етап не мога да ги разкрия.“

Новият треньор Явор Вълчинов ще изведе отбора за първа тренировка от зимната подготовка на 11 януари. „Първата седмица ще се подготвяме в София, в края на януари може би ще има контролен мач, а през февруари ще отидем на лагер и ще изиграем повече проверки“, добави Иван Василев.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори