Любовно признание просълзи Гала

Вчера тв водещата Гала бе рожденичка. Тя получи множество интересни подаръци, но най-силно я трогна жеста на любимия й Стефан. Двамата са дълго време заедно, но продължават да поддържат страстта с малки изненади. Някои от обкръжението им дори са на мнение, че понякога се държат като тийнейджърска двойка.

Рано сутринта Гала бе изненадана с любовно признание от своя дългогодишен любим. И макар да не се слави като голям романтик, винаги успява да докосне чувствителното сърце на водещата на “На кафе”.

“Тя е Гала, но за мен е синоним на любов. Минахме през много и различно, а днес – на рождения й ден – пожелавам на всеки да изпита същото!”, пише той и чуство за хумор обясни, че “косата на Гала си е нейна и не я е удължавала, а неговата не е боядисана”.

Всички знаем, че Гала е сантиментален и много чувствителен човек. При всеки романтичен жест на Стефан тя изпада в еуфория и трудно скрива сълзите на очите си. Във връзката им тя е тази, която е по изненадите, докато Стефан като че ли го прави по задължение. “Той безкрайно много държи на нея и се вижда, че я обича, но просто някои хора не умеят да показват романтика”, издават хора от обкръжението на светската двойка.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via