fbpx

Любовно признание просълзи Гала

47

Вчера тв водещата Гала бе рожденичка. Тя получи множество интересни подаръци, но най-силно я трогна жеста на любимия й Стефан. Двамата са дълго време заедно, но продължават да поддържат страстта с малки изненади. Някои от обкръжението им дори са на мнение, че понякога се държат като тийнейджърска двойка.

Рано сутринта Гала бе изненадана с любовно признание от своя дългогодишен любим. И макар да не се слави като голям романтик, винаги успява да докосне чувствителното сърце на водещата на „На кафе“.

„Тя е Гала, но за мен е синоним на любов. Минахме през много и различно, а днес – на рождения й ден – пожелавам на всеки да изпита същото!“, пише той и чуство за хумор обясни, че „косата на Гала си е нейна и не я е удължавала, а неговата не е боядисана“.

Всички знаем, че Гала е сантиментален и много чувствителен човек. При всеки романтичен жест на Стефан тя изпада в еуфория и трудно скрива сълзите на очите си. Във връзката им тя е тази, която е по изненадите, докато Стефан като че ли го прави по задължение. „Той безкрайно много държи на нея и се вижда, че я обича, но просто някои хора не умеят да показват романтика“, издават хора от обкръжението на светската двойка.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори