Лекари събират средства за лечението на свой колега

28-годишният Владислав Кипров има спешна нужда от средства за животоспасяваща операция в Германия. Сумата, необходима за операцията е в размер € 55 000.

На 4-ти януари Влади навърши 28 години. Дни след рождения си ден, след ядрено магнитен резонанс, разбира за страшната диагноза- мозъчен тумор. За да има шанс за живот, всички лекари са категорични, че операцията трябва да се извърши възможно най-скоро, най-късно до началото на февруари 2019.

Като кинезитерапевт, той ежедневно се грижи за деца, млади и възрастни хора със заболявания от всякакво естество, практикувайки хуманната професия в клиника МБАЛ „Лайф хоспитал“. Влади активно помага пациентите на клиниката да се възстановят по-бързо и ефективно след критични състояния като: инсулт, инфаркт, тежки травматични увреждания, множество следоперативни намеси, гръбначни, ортопедични и много други заболявания.

Често се е случвало да продължава ежедневната възстановителна програма на своите пациенти и в почивните си дни. Неговата всеотдайност, изключителна загриженост и добро сърце са помогнало на много болни хора от всякаква възраст.

Възпитаникът на ПМГ- Благоевград обича да спортува, винаги е усмихнат, възпитан и лъчезарен. Има страхотно чувство за хумор, а и с пословичната си отзивчивост- той лесно завързва контакти с познати и непознати. Ако имате възможността да се срещнете с него, първото нещо, което ще се случи е спонтанно да се усмихнете, а след срещата у вас ще остане едно приятно чувство на топлина и позитивизъм.

Екипът на МБАЛ „Лайф хоспитал“ се обърна към хората с добри сърца за събиране на средства за лечението на своя колега Владислав Тодоров Кипров.
Молим за помощ всички хора с добри сърца, които могат да помогнат и да споделят за кампанията, за да дадем шанс на Влади да се излекува и продължи да помага със своето добро сърце и професионализъм на други болни хора и да топли сърцата на своите близки и приятели.

„Обръщаме се към всички хора, които биха могли да помогнат със средства за наш колега от МБАЛ „Лайф Хоспитъл“, нуждаещ се от спешна, животоспасяваща операция. Разчитаме на човечността и съпричастността, която всеки българин носи в сърцето си! Предварително благодарим!

Може да изпращате пари по сметка или персонално на двете регистратури на МБАЛ „Лайф хоспитъл „, където ще бъдат поставени специални кутии“, зоват от здравното заведение.

IBAN BG41UBBS80021079479540

Владислав Тодор Кипров

Повече за лечението и състоянието на Влади можете да видите в Helpkarma

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x