fbpx

Ламбо напуска „Позитано“ и Корнелия омерзен

Стефан Данаилов ще се откаже от поста си на заместник-председател в БСП. Това ще стане в началото на новия политически сезон. Ламбо щял да помоли Корнелия Нинова да го остави като напълно редови социалист, без отговорности и задължения към прякото партийно ръководство, твърдят източници, близки до „Позитано“ 20.

Възможно е желанието му за това да е провокирано и от утежненото му здравословно състояние, за което обаче младите в столетницата явно нехаят. Ламбо бил крайно омерзен от скандала с омбудсмана Мая Манолова, който се опита да потуши. Страстите се разгоряха, когато бившата червена депутатка изяви претенции, че е сигурен кандидат за президент на левицата. Тогава тя изпрати есемес на актьора с молба да спре изливането на помия върху нея. Според запознати този разговор съвсем е накарал Ламбо да се замисли да излезе от червената игра.

Доайенът на Народното събрание напоследък е съвсем грохнал, коментират негови съпартийци. Въпреки че само преди няколко месеца той събра сили, за да поеме зам.-председателското място в БСП и да стане вице на лидера Корнелия Нинова, Ламбо отново не прилича на себе си.

На последния пленум на „Позитано“ 20 той се е появил видимо уморен и потиснат от вътрешнопартийните битки, а и от собствените си тегоби. Актьорът бил прегърбен и доста по-кисел от обикновено. Когато се чувства добре, той поздравява с усмивка и колегите си, и журналистите, а миналата седмица бе по-мрачен от всякога. Все пак каза едно вяло „Здравейте“ на представителите на медиите и обеща коментар за тях след заседанието. Ламбо видимо никак не е добре с очите. Всъщност той трябваше да измине само няколко крачки от частния автомобил, който го докара до червената централа, до стълбите за входа на сградата. „Абе, къде беше тая врата“, попита Майор Деянов на метър от плъзгащата се порта и бе насочен от апаратчици, при това подкрепян за ръката, за да влезе. На стълбите стана ясно, че Данаилов е закъсал и с краката, защото влачеше стъпалата си, видимо оловни, разказват очевидци.

„Как не им омръзна да го експлоатират за всичко“, чудеха се хора от личния състав на БСП, които бяха на мнение, че Ламбо е трябвало да си остане вкъщи, вместо да се мъчи в най-голямата жега да ходи на „Позитано“ 20 и да слуша безкрайните лакърдии на другарите си, до болка известни и на него, и на публиката.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x