fbpx

Лабрадор нападна съпругата на бивш финансов министър

Съпругата на бившия финансов министър Милен Велчев – Симона, се е наранила след опит да защити кучетата си от агресивно куче на входа на Царската градина в София.

По думите на Велчева, лабрадорът бил без намордник и тръгнал да напада по-малките кучета, пише в. „24 часа“. Стопаните на по-голямото куче закъснели с намесата и не отдали такова значение на случилото се, тъй като твърдели, че ситуацията не била опасна и се скарали с жената на Велчев. Намесил се и охранител от кола на частна компания, който станал неволен свидетел на конфликта. Велчева повикала полиция, а по случая е образувано дознание. За случилото се стана ясно от пост на съпругата на Велчев във Facebook. Тя искрено се надява собствениците на лабрадора да бъдат открити и да бъдат наказани.

Според информацията Симона контузила ръката и гръбнака си, тъй като паднала по едни от стълбите, водещи към градината. Това се случило, след като тя тръгнала да пази двата си йоркширски териера, които били нападнати от лабрадор. Версията на жената на Милен Велчев е, че лабрадорът я е блъснал и заради това тя е паднала по стълбите.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x