Кубрат Пулев даде първото си интервю след скандала с Джени Суши

Боксьорът Кубрат Пулев даде първото си интервю след целувката, която отправи на американската журналистка Джени Равало след победата над румънеца Богдан Дину в Коста Меса. Заради действията си българинът попадна в епицентъра на скандал.

При Светослав Иванов в предаването “120 минути” по bTV Кобрата определи обвиненията в сексуално посегателство, отправени от репортерката Джени Равало, като неморални. Той заяви, че съжалява за действието си и не ги го повторил отново. Въпреки че заради Българската целувка Кубрат е с отнети състезателни права в щата Калифорния, боксьорът ни отрече да има лоши чувства към Кралицата на голото суши и адвокатката ѝ Глория Олред.

“Бих се извинил. Аз съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, разбира се, няма да го направя по никакъв повод. Това е пак опитът. Човек трябва да мине през подобни неща. Темпераментен съм и съм го направил от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, на хората, които ми симпатизират, че ако трябва пак да го направя – не бих. Ако Господ даде да върна времето… Съжалявам за това, но въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никаъв умисъл за насилие”, каза Кубрат.

“На нея и на нейната адвокатка бих казал, че нямам никакви лоши чувства към тях. Даже смятам, че и тя самата не е лош човек. Тя е готин човек, добър човек. Просто са ѝ дали лош ъсвет. Бих им казал даже, че ги обичам. Вярвам, че един ден ще станем приятели с тях”

“Имаше много хора, много българи. Благодаря, че дойдоха. Беше огромна еуфория. Мачът беше по-ценен и победата бе по-ценна, защото аз наистина оцелих това, че превъзмогнах себе си. Всичките удари, аркадата. Всичката трудност, за да победя… и успях. По-радостен бих бил само може би ако някой ден ми се роди дете. Еуфорията беше голяма. Всички българи ме целуваха и прегръщаха, едвам успях да изляза. Искаха да се снимат с мене”

“Тогава се появи Суши. Бърза, бърза да ми зададе въпроси. Аз още се снимах с българите. В един момент, в който съм слезнал след подобен мач, толкова драматичен. Тя бърза да вземе интервю, което не мисля, че е редно, но има го”

“Тази целувка беше израз на радост. Всеки може да си го тълкува както иска, но при мен беше израз на радост и на щастие. Просто емоция, силна емоция, която мога да сравня с ако човек е дрогиран, до такава степен. Нормално, аз съм отворен човек, с всички хора съм много позитивен. При мен е нормално. Това нещо не съм го правил никога, но просто тогава така съм усетил ситуацията. Познавахме се. Аз казах, че сме приятели, ама тя пък каза, че не сме. Явно сме познати. Говорихме си, предния ден ѝ дадох интервю, бяхме много по-близко. Тя каза след победата да направим парти… Аз се бях концетрирал върху мача. Естествено на другия ден това се случи, тази готина целувка”

“Не знам кой я покани на партито, тя сама си дойде. Бях в болницата и ми шиеха аркадата. Когато дойдох в хотел, в лобито, тя беше там, Пиеха си и танцуваха. Говорихме си съвсем нормално, смеехме се. Аз даже след мача не пия, гледах си моя мач. Тя идваше, сядаше до мене, но аз не исках такава близост. Тя и с други хора контактуваше. Изобщо нямаше никакъв проблем. На всеки един интелигентен човек му е пределно ясно”

Кубрат потвърди, че същата вечер поискал от Равало да публикува само интервюто.

“Казах ѝ, че беше майтап. Аз не знам и къде да го пусне, не знам каква журналистка е. Като гледам не е взела нито едно интервю, а заяви, че за това е била на партито. Интервю взимаше по друг начин, друг тип интервю явно, защото аз това видях. Да не влизам в подробности. Не искам да плюя по нея. Не я мразя. Имам добри чувства към нея, въпреки че ме нападат и си измислят какви ли не глупости. Въпреки че всичко това, което правят, смятам за несъстоятелно, нестойностно и дори не е морално, защото има много жени, насилени сексулано и изобщо, потърпевши… А те яхват това нещо и се опитват да изкарат лични дивиденти по този начин, което е супер грозно. Това е неморалното”

Боксьорът ни сподели и как е приела Българската целувка половинката му Андреа: “В първия ден ѝ беше много гадно, беше разстроена, много разстроена. Не за друго, а за това, че имаше хорски мнения, които ѝ се насаждаха и тя се повлия от това. На другия ден ме подкрепи и каза, че ме познава, знае какъв човек съм”

Кубрат коментира и исканията на Богдан Дину победата да му бъде присъдена заради непозволени удари.

“Това е спорт, серия, в която не мога си спра удара. Съдията можеше да се намеси, а него го няма. Той е длъжен да бъде там, затова е на ринга. Въпреки всичко, не смятам, че има нарушение”

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via