fbpx

Кристин не присъства на партито по случай завръщането на Дивна

Дивна промотира завръщането си на сцената с парти в столичен клуб вчера.

Певицата представи най-новото си парче „Всичко/Нищо“, което посвети на приятелката си Кристин.

Видео:

Тя обаче не уважи мероприятието, въпреки очакванията на всички.

Моделката, пострадала тежко при катастрофа в началото на годината, не беше забелязана сред гостите уважили представянето на видеото. Това всъщност разясни дали двете продължават да са близки след инцидента, който бе по вина на звездата. Впрочем сред присъстващите не бяха забелязани и колеги на изпълнителката от Русе. Единствено дойде рапърът F.O., който беше неузнаваем, тъй като е свалил характерната за имиджа му брада. Дъщерята на Ваня Червенкова – Никол също се суетеше в едно от сепаретата на заведението, сподели HotNews.

Промоцията на Дивна бе водена и организирана от водещата Миглена Ангелова. Г-жа Искрено и лично подкрепя изпълнителката след инцидента и дори я провокира да продължи да се занимава с музика. Преди няколко месеца плъзна слуха, че победителката от „Пей с мен“ е решила да се оттегли от сцената заради неприятностите, които я сполетяха.

За събитието Дивна беше облечена повече от скромно – тренчкот от деним и дънки, в комбинация с ниски елегантни обувки. Освен новото си парче, младата дама изпя на живо всичките си хитове.

По време на песните си не пропусна да сподели емоционалните си терзания.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x