Кристин Илиева: Всичко помня за жалост, всичко, свързано с катастрофата

“Трудно е да го опиша с думи, но е много тежко изпитание, на моменти и аз се чудя откъде я вадя тази сила и търпение. Случва ти се една такава беда – ти или се предаваш или не. Това нещо ми се случи като бях на 20 – ами аз съм млад човек, искам да живея”. Това каза моделът Кристин Илиева, която през март тази година пострада в катастрофа с поппевицата Дивна, пише БТВ.

“Бориш се, не можеш да се предадеш. Много често имаше моменти, в който казвах не мога повече. Осъзнах какво ми се случва чак в Турция, т.е. 2 месеца след инцидента”, сподели още Кристин.

“Аз в Инстаграм няма да покажа колко зле се чувствам, няма да напиша колко много ме боли, обиждам се как хората ми казват, че съм окей – ами не съм. На цялото ми семейство им е тежко, още го изживяват. Бях в съзнание през цялото време. Дивна веднага се обади на 112, а аз се обадих се първо на приятеля ми. Той ми помага този момент да го изживея по-леко”, разказа още моделът.

“Всичко помня за жалост, всичко, свързано с катастрофата. Имаше кола, която мина покрай нас веднага след инцидента, но не спря да ни помогне. Това ме изуми. Успях да се преборя с паник атаките с обезболяващи. Вече има 3-4 месеца, от както не съм получавала паник атаки, но помня една много тежка, която трая 20 минути и дори баща ми се паникьоса. Тогава се взех в ръце, заради него. Много често сънувам как ходя навън, как си сгъвам крачето, не ми се събужда”, сподели още моделът.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via