Криско разкри тайната за хита си със Слави Трифонов – “Гледай как се прави”

Рапърът Криско разкри тайната за хита си със Слави Трифонов – “Гледай как се прави”, както и какво е да се работи с шоумена.

Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче, в което се пее “Както те обичам, ще те открадна”.

Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: “Правим го”. За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес, разказва Криско пред списание LOVE style.

На въпроса дали рапърът би ли се включил в партията на Слави, той отговори: “Бих го подкрепил!”

Криско разказва още за хитовото парче, като разкрива, че прословутото “Джан-Джун” в припева е израз, който знае от Любо Киров.

Той постоянно го употребява. В някои краища означава “няма никой” — демек, че няма никой като нас и гледай как се прави, обяснява изпълнителят.

Снимките на клипа продължили два дни, а в екипа участват 70 души. Целият декор бил построен специално за видеото. Сградата, в която снимали, била с много тесен вход и се наложило да разрушат предната фасада, за да бъдат вкарани вътре ролс-ройса и златното бентли.

„По време на снимките седем пъти заби камерата в първия ден, а втория започна с това, че изгоря генераторът за ток. С всички тези красиви момичета нещата вървят бавно… докато станат косите, грима, не знам си к’во…”, обяснява още Криско.

Той признава, че с приятелката си Цвети са заедно отдавна, но не мислят за сватба, защото за него бракът е демоде. А дали вече иска наследник?„Обичам децата, те ни учат и ъпгрейдват. Всички трябва да правим деца”, завършва рапърът.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via