fbpx

Красимир Янков: Антон Тодоров пак се появи там, където не му е мястото - в българския парламент!

Антон Тодоров пак се появи там, където не му е мястото - в българския парламент. Никой не се интересува вече от неговите “разработки” освен ГЕРБ.

По думите му стана ясно, че в централата на ГЕРБ има специална структура за компромати, към която “валяли” сигнали от цялата страна за нарушения в “червени” общини, които тази структура проучвала по “собствени канали” и осветявала публично за извършвани нередности.

Чувайки безумните глупости, явно само с цел Тодоров да доказва своята потребност, се запитах как се филтрират тези сигнали. Не се приемат сигнали за нарушения на общини управлявани от кметове на ГЕРБ, не се огласяват такива сигнали...или в тези общини всичко е подчинено на ред, законност и морал? Другият интересен въпрос е какво означават “собствени канали”? ГЕРБ е на власт. Всички контролни органи и институции в държавата се владеят от лица, от партийния кадрови кръг. Това ли е “собственият канал”?

Държавата с цялата си мощ в услуга на звеното (или структурата) на Антон Тодоров срещу няколко десетки кмета? И каква е продукцията на тази държавно-партийна машина?

Натиск и плитки компромати към кметовете на опозицията за сплашване, за терор върху отговорни хора с по няколко мандата, заради добрата им работа и оценката на хората с тяхното преизбиране.

Само за кметове ли трупате компромати или просто сега те са на ред? Това ли са методите за противодействие на политическите опоненти? Изпитаните методи на тоталитарната машина явно са в ход.

Г-н Тодоров, каквито и подгряващи продукции, за предстоящата догодина кампания за местни избори, да режисирате - само допринасяте за предстоящия провал на шайката ви. Вие сте част от кръга, който “осветявахте” преди време и хората вече знаят, че сте готов на всичко в собствен интерес.

P.S. Лично ще се погрижа да получите информация и за нарушения на кметове на ГЕРБ, за да Ви дам шанс да презентирате способност за принципност.

Още статии в тази категория