fbpx

Крадци опустошиха дома на журналист от bTV

1 319

Новата 2019 г. започна по най-неприятния начин за спортния журналист от Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Апартаментът на популярния репортер в София е бил тарашен от неизвестни засега крадци, като кражбата се е състояла в последните часове на 31 декември.

Бакърджиев сам съобщи за кражбата, публикувайки снимка от спалнята на жилището си. „Новата година у нас дойде с неканени гости! Търсили са си подаръци… Дано намерят възмездие на този или онзи свят”, ожали се във фейсбук репортерът. Той категорично отказа да коментира какво са задигнали крадците от дома му с мотив, че полицията води разследване. В жилището на Петър няма поставени охранителни камери и залавянето на крадците изглежда почти невъзможна задача за органите на МВР.

В нощта на обира Бакърджиев бил извън София със семейството си – носителката на титлата „Мис България” за 2004 г. Гергана Гунчева и двете им деца. По всяка вероятност крадците са разполагали с предварителна информация, че набелязания от тях апартамент ще бъде без обитателите си, предполагат близки до спортния коментатор, пише „Уикенд“.

„Петър е изключително афектиран от обира и е сам е стартирал разследване. Целия му апартамент е опустошен и в страхотен безпорядък. Сега се е зарекъл да постави камери навсякъде в дома си, за да се застрахова срещу бъдещи обири”, коментираха колеги на популярния телевизионер.

Преди да се стигне до неприятната случка, отминалата 2018 г. донесе най-големия професионален успех на Бакърджиев – той спечели най-престижната награда за спортна журналистика в страната – „Братя Ексерови”. За щастие статуетката „Златна секира”, която му бе връчена в средата на декември, не е задигната от апашите при обира в жилището му навръх Нова година, пише още „Уикенд“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори