fbpx

Кошмарът на Кубрат Пулев става още по-страшен

Кошмарът на Кубрат Пулев става още по-страшен. Щабът на румънския боксьор Богдан Дину не само е подал жалба срещу победата на Кобрата, но директно е настоял за по-тежко наказание за българския си съперник.

Както е известно, на 24 март Пулев победи Дину с нокаут. В началото на седмицата румънецът се жалва заради нечестни удари. Първоначално се считаше, че той ще иска преиграване на мача. Сега обаче става ясно, че неговият мениджър Грег Коен е поискал служебна загуба за Кобрата.

Коен настоява за задействането на чл. 4 CCR-368 от Официалните правила на Атлетическата комисия на щата Калифорния, според който резултатът от даден мач може да бъде променен служебно, ако за постигането му има използвани нерегламентирани методи.

Искането на екипа на Богдан Дину ще се разглежда от Спортната атлетическа комисия на Калифорния на 14 май. Това е денят, в който Пулев трябва да се яви пред същата комисия на изслушване заради спрения му състезателен лиценз за американския щат след скандала с целувката върху устните на Джени Суши.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x