Корнелия Нинова поиска главата на Бъчварова!

Разполагаме с документа – питане до министър Бъчварова и нейния отговор, с което тя дава зелена светлина за тази продажба. Ако ГЕРБ вече искат оставката на областния управител, ние искаме оставката на вицепремиерa Бъчварова, която излъга и е съучастник в тази сделка.

Това заяви по време на брифинг в парламента председателят на ПГ на „БСП лява България” Корнелия Нинова, във връзка с изнесените от партията и данни за нарушения при продажба на имот в центъра на София (т. нар. „Царски конюшни”), информира “Фокус”. „ГЕРБ няма как да излязат чисти от тази работа. Изобщо да не се правят, че не знаят за какво става дума и да не се опитват да прехвърлят проблема от болната глава на здравата.

Първо – областният управител е назначен лично от Бойко Борисов и той носи отговорност за това назначаване. Второ – вицепремиерът Бъчварова е съучастник в тази сделка. Вчера Ви спестихме част от информацията, за да ги чакаме и да видим как ще влязат с двата крака в капана. Днес г-жа Бъчварова излъга, че нито е питана, нито знае, нито е отговаряла на писмо за тази сделка. Разполагаме с документа – питане до нея и нейния отговор, с което тя дава зелена светлина за тази продажба”, подчерта Нинова. Тя призова да бъдат взети спешни мерки и сделката да бъде спряна. „Има достатъчно основания за това”, допълни лидерът на БСП.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via