fbpx

Константин награби новата Мис България

2 131

Поп фолк певецът Константин определено обича да поднася импровизирани изненади и хич не се вълнува дали действията му изглеждат провокативни или не. Потвърждение за това е една от последните му прояви по време на участие в морската ни столица.

Докато пеел на сцената под бурните аплодисменти на препълнения нощен клуб, изведнъж му хрумнало да покани за дует… новата Мисис България” Станислава Андреева, която присъствала на купона. Красавицата се качила на сцената.

Пред смаяните погледи на всички присъстващи, Станислава си отпуснала гласа дотолкова, че изненадала с неподозираните си вокални умения дори и самият Константин. Той толкова се впечатлил от гласовите данни на красавицата, че за миг се замислил дали да не продължи цялото си участие в нейната компания на сцената.

Любопитна подробност за Станислава Андреева е, че освен любовта към модата и дефилирането, тя не е крила никога и страстта си към музиката. Тя идва още от детските ѝ години – едва 5-годишна тя пее във вокални групи.

Коцето и Станислава предизвикаха истинско вълнение с изпълненията си на “Даньова мама” и “Назад, назад, моме, Калино”, а след техния край сътвориха истинско импровизирано надпяване, от което заведението тотално избухна.

Изпълненията толкова се харесали на публиката, че хората започнали да мятат рози на сцената, след което и няколко бутилки шампанско се озовали на ВИП сепарето, където седяла Станислава. Красавицата толкова се вдъхновила от дуета си с Константин, че къде на шега, къде на сериозно, се замислила дали да не направи певческа кариера.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...