fbpx

Коментарът на младежите от скандалното видео, изправило косите на асеновградчани

2 226

Снимахме непрофесионален клип по студентски проект. Пропуснали сме обаче да изискваме разрешение от институциите.

По време на заснемането масово хората ни се радваха. Група от граждани обаче са се почувствали застрашени заради оръжията.

Това коментираха младежите, участвали в скандалното видео, изправило косите на асеновградчани.

Те допълниха, че автоматите не са истински.

Според тях е било видно, че снимат клип, защото пред тях се е движела кола с камери. Момчетата се извиниха публично заради недоразумението.

Видео:

„Бързата реакция на колегите от районното полицейско управление установява, че това са пластмасови автомати. Тези оръжия не са насочвани срещу граждани, но е имало доста уплашени хора. Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая. На четиримата задържани ще бъде повдигнато обвинение за хулиганство”, каза пред Нова телевизия директорът на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков.

Очевидци на шокиращата гледка разпространиха видеоклип, на който се вижда как двама души заплашително надигат оръжие.

Видеото, което за секунди обиколи социалните мрежи, провокира бурни реакции. Притеснени граждани са подали множество сигнали в полицията.

Часове по-късно органите на реда са установили участниците в клипа, а двама от тях са арестувани в местното управление. Четиримата арестувани са задържани за 24 часа. Двама от тях са размахвали автомати, а другите двама са шофирали джиповете.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x