Колежка на Глория публично я обвини в лъжа

Най-новото попълнение на Диапазон Рекърдс 21-годишната Ашли нарече Глория лъжкиня.

Младота изпълнителка представи през 2014 година дебютния си проект „Ще остана”.

Малцина знаят, че Ашли пее от 6-годишна възраст по сватби и събори. Участва и печели много фолклорни конкурси. Завършила е „Народно пеене” в с. Широка лъка. Студентка е в СУ, специалност „Поп и джаз педагогика”.

Освен с дарбата си, младата Ашли е известна и с пиперливия си език. За разлика от много свои колежки тя твърди, че не е издържана от богат чичко-паричко, нито позволява да й правят подаръци.

С ярост отхвърля твърденията, че е преминала през много продуцентски легла, за да е в бранша.

„Аз съм много горд човек и не мога да оставя някой да ми помага във финансово отношение. Никога не съм си мислила, че в една връзка трябва да търся финансовата страна. Даже затова се разделих с човека, с когото бях заедно 2 години! Подразниха ме скъпите подаръци, които ми правеше.

На рождения ми ден се опита да ми подари кола! А аз още нямах книжка! А и не съм такъв човек – аз не обръщам внимание на такива неща, те даже ме дразнят! Затова смело мога да твърдя, че всичко, което съм постигнала досега, съм го постигнала сама и е нямало мъж, който да ме е подпомагал финансово!

Клипът към „Ще остана” е платен от мен. Аз абсолютно всяка вечер съм по участия и го направих с парите, които успях да си спестя. Помогнаха ми и моите родители”, заяви певицата.

Затова младата Ашли не успя да преглътне и лъжата на Глория, казана в национален ефир. Примата на чалгата гостуваше на Слави Трифонов и пред него заяви, че като млада била принудена да гони бързия влак Монтана-Смолян, за да ходи на прослушване.

„Aбe, ĸъдe ca cĸpити тeзи peлcи в тaзи дeвcтвeнa Poдoпa плaнинa, чe нe cъм ги видялa. Kaтo cи измиcляш няĸaĸвa иcтopия, пpoвepявaй фaĸтитe, нaпиca млaдaтa пeвицa в coциaлнaтa мpeжa.

А постът й моментално бе харесан от стотици потребители.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via