Коледните разпродажби в Европа

232

Свързано изображениеВ европейските страни идват разпродажбите за Нова година, където можете да закупите дрехи, обувки и аксесоари с отстъпка до 80%.novinite.eu проучи кога и къде е най-добре да организирате зимния пазар.

В повечето магазини в Италия сезонът на отстъпките за Нова година ще започне на 5 януари. Продължителността на продажбите зависи от региона.

Така например, в Лигурия ще имате възможност да вземете продукт с отстъпка до 18 март 2018 г. В Калабрия и Пиемонт - преди 28 февруари.

В Ломбардия, Емилия-Романя, Тоскана и Сардиния – до 5 месец март.

Във Венеция разпродажбите ще приключат на 31 март, а в Кампания ще продължат до 2 април.

По традиция, най-посещаваните магазини са в Милано, където отстъпките са валидни до началото на март.

В Рим sale манията ще продължи до края на февруари.

Отправяме се в Испания към Мадрид и Барселона, където продажбите ще започнат от първия ден от новата година и ще продължат до началото на март.

Във Франция има големи отстъпки, които да чакаме. И въпреки това, в Париж разпродажбите се обявяват от 10 януари до 15 февруари в Ница - от 2 януари.

Големи отстъпки не трябва да се очакват в Германия. Но от средата на декември можете да се насладите на добри оферти. Намаленията в страната обикновено продължават до края на януари.

Най-интересните градове са шопинг там са Берлин, Мюнхен, Хамбург, Кьолн и Дюселдорф.

От 27 декември коледните продажби започват във Финландия. Ниските цени, особено за козметиката и ски оборудването ще са в сила до края на януари.

В Чешката република масовите разпродажби са само в столицата.

От отстъпките в Прага ще може да се възползвате от началото на януари до края на февруари.

Още статии в тази категория