Коледен дневен хороскоп – 25 декември

На Рождество Хтистово, ето какво са подготвили звездите за вас!

Овен

Колкото и да бързате днес няма да можете да ускорите събитията по никакъв начин. Почакайте да получите недвусмислен знак, че пътят е свободен и можете да преминете с желаната от вас скорост.

Телец

Днешния ден ще бъде много успешен за тези, които са решили да очароват света около тях и са напълно наясно с мислите и чувствата си. Все пак внимавайте да не случи нещо без да сте го искали.

Близнаци

Днес може да се опуснете. Направили сте всичко, което зависи от вас и по-нататъшни усилия ще бъдат само излишна загуба на енергия и време. От друга страна напълно сте заслужили почивката си и съответната награда за него. Наслаждавайте се на живота и оставете работата за другите.

Рак

Днес избягвайте натоварвания от какъвто и да било вид.Ще имате много по-голям успех в интелектуалните дейности, отколкото във физическите.

Лъв

Колкото по-малко мислите днес как да се държите и какво да говорите, толкова по-добре ще ви се получава всичко. Всякакви опити да влезете в някаква роля ще изглеждат напълно фалшиви.

Дева

Отговорите, които търсите са в самите вас. Бъдете добронамерени и лесно ще се срещнете с истината и спокойствието.

Везни

Днес няма да ви се наложи да търсите нищо. Всичко, от което имате нужда ще е около или във вас. Нека така да бъде и през цялата година.

Скорпион

Това не е ден за равносметка, а за истинско изживяване на вълшебните моменти. Оставете лошото зад гърба ви и продължете напред с пълни шепи добрина.

Стрелец

Денят ще ви поднесе по-голям подарък, отколкото сте очаквали. Самите вие сте най-големият подарък за друг. Какво по-голямо щастие!

Козирог

Имате всичко, което сте искали, но ще ви предложат още. Взимайте, благодарете, радвайте се и така и следващата година!

Водолей

Не се страхувайте от новото. В него ще е вашето прераждане. Отворете  сетивата си, за да бъдете други и по-добри!

Риби

Това е ден, в който да се насладите на постигнатото. Всичко около вас ще предизвиква вашата усмивка и доволство. До година – повече!

Изтпчник: Actualno.com

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via