Коя част от тялото си миете първо под душа?

Всеки човек си има своя собствена „хигиенна рутина” – дали ще е сутрешен, или вечерен душ не е от особено значение.

По-важното е, че в повечето случаи това преживяване в банята протича по един и същи начин всеки път. Подсъзнателното решение с коя част от тялото си да започнем разкрива много за нашата личност.

1. Лице

Ако първо измивате лицето си, вие приоритетно се грижите за всичките си 5 сетива – миризма, зрение, вкус, докосване и слух. Това означава, че сте загрижени за начина, по който околните ви възприемат и затова държите това, което се забелязва първо, лицето, да е изрядно. Не понасяте добре критиката и понякога ви пука твърде много за мнението на другите.

2. Крайници

Ако сте сред тези, които първо обръщат внимание на краката и ръцете си, вие сте здраво стъпил на земята човек. От друга страна, крайниците символизират силата и волята. Така, измиването им първо показва, че нямате страх да защитавате изборите, които правите. Вие или мразите нещо, или го обичате.

3. Интимни части

Ако първо миете гениталиите си, вероятно сте много срамежлив човек. Съвсем спокойно можете да наречете себе си интроверт. Вие трудно отстоявате себе си и понякога се отказвате бързо от целите си, но най-голямата ви сила е в това да накарате близките ви да се чувстват комфортно във вашата компания.

ВИЖТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА АКО МИЕТЕ ПЪРВО КОСАТА, ГЪРДИТЕ, РАМЕНЕТЕ ИЛИ ГЪРБА СИ – ТУК!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via