fbpx

Кой всъщност е мъжа на Маги Желязкова и защо двамата пропуснахa партито след сватбата?

Георги Сидеров, за когото само преди дни се омъжи Маги Желязкова е бивш служител на ГДБОП, съобщава Телеграф.

Красавицата се врече във вечна вярност в една от най-луксозните зали на Грандхотел София, където в ролята на шаферки влязоха най-близките й приятелки и дружки.

Булката сама организирала събитието като подбрала дори най-малките детайли – място, покани, храна, напитки – всичко било по неин избор. Единствено украсата била чужда задача, но отговаряла напълно на изискванията на семейство Сидерови.

Сватбата минала без част от традиционните ритуали, свързани с младоженците. Нямаше питка и менче по тяхно изрично настояване. Жартиерът отишъл в ръцете на най-близкия приятел на Георги – Теодор, който го сграбчил почти на секундата. Обща позната пък хванала букета на булката.

Красива, стилна и организирана – така всички гости определят сватбата. Всички гости се свързали с младоженците и на следващия ден, за да изкажат възторга си от празненството.

Гостите разкриха, че Маги и Георги пропуснали да се намажат със сметана от празничната торта като това се дължало най-вероятно на времето, което булката отделила за грим и прическа. Които не желаела да развали.

Въпреки, че не разчупили питка, булката успяла да настъпи младоженеца и според поверието, тя ще командва в семейния живот.

Любопитното е, че двамата пропуснали афтърпартито след сватбата, за да изконсумират първата си брачна нощ. Но са убедени, че никой не им се сърди, допълва изданието.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x