Кой е новият мъж до Миглена Ангелова (Снимки)

Задава ли се брак № 5 за Миглена Ангелова ? Този въпрос става все по-актуален, след като любовта между култовата водеща и бизнесмена Кузман Примджанов става все по-неконтролируема, а страстта им – неудържима. До толкова, че Мадам “Искрено и лично” и сродната й душа да не се разделят даже и в работното й време.

Миналия понеделник Миглена коментира брадърите в “Most Wanted” в студиото на Ники Кънчев. За ангажимента си към риалитито журналистката, оказа се, не е била път до Нови хан сам-саминка и то по тъмни доби. Зад кулисите Кузман търпеливо изчака Миглена цели три часа, колкото продължи лайфът, след което двамата отпътуваха обратно към София.

Въпросната вечер Примджанов не е придружил Миглена инцидентно. 43-годишият софиянец е плътно до водещата и по време на гастролите й в страната.

След като написа книга за “ВИП Брадър”, Ангелова организира презентации на томчето и разказва за живота си във формата пред университетските аули и зали из най-големите градове. Кузман аплодирал изгората си на презентацията в Русенския университет наскоро (на снимката долу).

Всъщност, Примджанов има основна заслуга за написването на книгата. Любовта на бизнесмена стимулирала Миглена за творческия й порив, а в знак на признателност на първата страница от творбата си тя му отправи специално послание: “На К. П. Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост. Тъй като любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва”.

Откакто е с по-младия от нея Кузман, Ангелова цъфти от щастие. В ръцете му влюбената журналистка се разтапя, а това не остава тайна за никой от обкръжението им.

След последния развод с четвъртия й съпруг – охранителния бос Живко Чакракчиев, Дамата в червено с бурна лична биография като на холивудска знаменитост, се зарече никога повече да не сключва брак. Като я знаят колко е влюбчива, близките на Миглена са готови да заложит, че няма да удържи на заканата си и то когато е до чаровник като Примджанов. Бизнесменът вече има един брак зад гърба си, но не живеел със законната си съпруга.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via