fbpx

Кой е най-сексапилният мъж за 2017 година (Снимки)

През изминалата година наградата за най-сексапилен мъж на планетата бе връчена на Дуейн Джонсън, а победителят за тази година е Блейк Шелтън.

Както всяка година и тази имаше класация на списание People, който определя най-сексапилния мъж на планетата.

Шелтън е на 41 години и от две години се среща с певицата Гуен Стефани. Той е кънтри певец, актьор и съдия в телевизионното предаване „Гласът“ (The voice).

Блейк Шелтън и Гуен Стефани

След като разбра, че е обявен за най-сексапилен мъж на годината, Блейк Шелтън, бе запитан какво мисли. Пред People той сподели, с чувство за хумор: „Сигурно са ви свършили хората.“

Новият албум на половинката на Гуен Стефани – „Texoma Shore“, оглави класацията на списание Billboard за Най-добър кънтри албум (Billboard’s Top Country Albums).

Снимка 323676

Блейк Шелтън прие с чувство за хумор награда си, като в профила си в Twitter публикува пост, с който съобщава, че пие питие, секси питие.

Шелтън използва и много закачлив хаштаг, който гласи: „Не ме мразете, защото съм красив.“ Ето и някои интересни факти около класацията.

Първият, който е удостоен с титлата най-сексапилен мъж, е Мел Гибсън – през 1985 г. Най-възрастният победител в класацията е Шон Конъри, който през 1989 г. краси корицата на списанието. Тогава Конъри е на 59 години.

Цели трима пък са мъжете, които повече от един път са печелили наградата. Това са Брат Пит, Джордж Клуни и Джони Деп.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x