Кирил Добрев срази властта заради избягалите затворници!

Бившият депутат използва трибуната на социалните мрежи, за да изрази недоволството си към компетентните органи, които проявиха престъпна небрежност за случая с измъкналите се рецидивисти, а преди това и за безхаберието на граничните полицаи, които пропуснаха цял самолет да не бъде проверен на летище „София“.

Припомняме, че и.д. началник на Главна дирекция Изпълнение на наказанията е Свилен Цветанов, когото медиите определят като сив кардинал на местата за лишаване от свобода.

Договорът на същия бе продължен безпрецедентно от правосъдния министър Цецка Цачева за още една година, въпреки предупрежденията, че това може да доведе до хаос в системата.

Ето и реакцията на Кирил Добрев:

„Днес двама рецидивисти извършили въоръжено нападение с пистолет и нож над служители от затвора, след което избягали. Преследвала ги чистачката по улицата, но те ѝ избягали и се качили в черна кола. Не. Това не е виц. Това е състоянието на националната ни сигурност на всяко едно ниво.

Като започнем от оградата на границата, която ни пази от външни фактори, минем през Гинка и енергийната сигурност и свършим със затвора и сигурността на хората.

В държавата на ортаците на Гинка двамата избягали затворници сигурно са се насочили към Летище София, защото там няма да ги проверяват. Желая ви лека нощ, уважаеми зрители…“

Още статии в тази категория