fbpx

Кърваво меле заради скъпа стриптизьорка в бургаски пийп бар

Двама богати руски граждани – юрист и икономист от Москва снощи получиха заслужен урок по кавалерство, макар и на най-неочакваното за целта място.

Двамата туристи влезли добре почерпени в в пийп бара на ул. „Апостол Карамитев“ 4 в Бургас.

Вътре имало няколко клиенти, които с умерени емоции наблюдавали играта на трите пилона. Обстановката даже била унила, разказва очевидец, цитиран от Флагман.бг.

С влизането на двамата руснаци, на видима възраст около 35-40 г. атмосферата веднага се променила, тъй като те започнали да демонстрират бляскавото си парично благополучие.

Управителят бил готов да ги обслужи по най-перфектния начин – с питиета и момичета, ако московчаните не бяха направили груба грешка – да се държат безцеремонно и обидно към най-красивото момиче: искали да я опипват грубо пред останалите клиенти, обиждали я и заплашвали бармана, че ако не ги остави да се чувстват господари на нощта, може и да не оцелее до сутринта.

Последната заплаха обаче дошла в повече на човека зад барплота и той натиснал паник-бутона. След 2 минути от офиса на една от най-страховитите охранителни фирми се втурнали четирима гардове с вид на разярени тигри. Те буквално изнесли двамата московчани на ръце по стълбите нагоре и ги размазали от бой на тротоара.

С това обаче безславният тур из нощните заведения на Бургас не приключил, а напротив. След като поизтрезнели, юристът и икономистът от руската столица отишли в Първо РУП-Бургас и настояли да пишат жалба срещу пийп бара, персоналът и собственикът на който е трябвало да бъдат обвинени и наказани.

Видът и на двамата бил окаян, казал източник на изданието. Имали белези от нанесен побой по лицата и ръцете.

Докато изчаквали да бъдат приети за изслушване обаче, двамата пострадали започнали да поизтрезняват съвсем и да се интересуват кои са „горилите“, които са ги докарали до това състояние.

След като установили, че могат да влязат в още по-голяма неприятност от снощната, двамата мъже се изнизали тихичко и се е отказали от подаването на жалба.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x