Какъв мъж ти трябва според зодията

Всяка от нас има определен тип мъже, по които си пада. Този тип включва набор от качества като външност, характер, образование, работа и т.н. Но за съжаление, връзките с идеалния тип не винаги завършват идеално.

И знаете ли защо? Защото има разлика между това, което харесваме и това, от което се нуждаем.Астрологията може да ни се притече на помощ, обобщавайки нуждите на всеки отделен знак, а оттам – и каква би била неговата идеална половинка.

Овен

Жената Овен не трябва да си губи времето с някой, който само говори, а не действа. Тя се нуждае от мъж, който да работи толкова здраво, колкото и тя.Трябва й партньор, на когото може да разчита винаги и който ще влага във връзката толкова усилия, колкото и тя. Срещала е достатъчно мързеливци, които не се стараят въобще.

 

Телец

Жената Телец се пали бързо и й трябва някой, който знае как да я успокои и познава различните й настроения. Много мъже се плашат от нея и забравят, че тя всъщност е много чувствителна и емоционална.Жената Телец се нуждае от някой, който познава темперамента й и може да се справи с него, вместо да избяга.

 

Близнаци

Жената Близнаци се нуждае от някой, който ще й позволи да бъде себе си. Много от предишните й партньори са се опитвали да я превърнат в нещо, което не е.Тя обича просто да бъде такава, каквато е и да живее по свои собствени правила. Затова й трябва някой, който да я приема такава и да не се опитва да я променя.

 

Рак

Жената Рак лесно се вълнува и обича да се забавлява. Тя харесва приключенията, но това, от което има нужда е стабилност.Тя изпитва несигурност и полудява, когато човекът насреща не е сериозен. По-добре за нея ще е да избягва мъже, които искат само секс и да чака този, който е готов да се обвърже.

 

Лъв

Жената Лъв е привлечена от мъже, които са също толкова блестящи, колкото е и тя. Тя обръща голямо внимание на неща като външен вид и статус и иска някой, за когото тези неща също са важни. Някой атрактивен.Но това, от което наистина има нужда е някой, който я окуражава да бъде най-добрата. Някой подкрепящ, който вярва, че тя може да направи всичко. Малко вдъхновение може да направи чудеса с нея.Дева

Девата е прекалено срамежлива, за да направи първата крачка и се чувства по-добре в кулоарите, отколкото на сцената. Затова й трябва някой, който да я извади от зоната й на комфорт и да я насърчи за по-дързък и пълноценен живот.Някой, който да й покаже и забавната страна на света и да й напомни, че животът е прекалено кратък, за да го живее като срамежлива мимоза.

 

Везни

Жената Везни се втурва в любовта твърде бързо. Тя е нетърпелива да започне нова връзка, скача от среща в среща и не може да бъде сама. Но ще бъде изненадана колко по-добре биха се получили нещата, ако просто изчака подходящия човек.Вместо да си губи времето с мъже, които не са подходящи за нея, по-добре да изчака този, който ще иска единствено нея и ще поеме реален ангажимент.

 

Скорпион

Жената Скорпион се нуждае от чувствителен партньор, който да й покаже малките неща в живота. Някой поетичен и завършен.Тя винаги пропуска дребните детайли, защото е претоварена, стресирана или тревожна. Трябва й някой, който да й напомня да забави скоростта и да се наслаждава на всеки момент.

 

Стрелец

Жената Стрелец трябва да търси партньор, който е стабилен и умен. Но тя винаги си пада по такива, които са луди и безгрижни като нея.Тя си мисли, че иска да срещне авантюрист, който не се страхува да отиде навсякъде. Но това, от което истински се нуждае, е някой умен и широко скроен, но също стабилен и твърд. Трябва й някой, който да я балансира и да бъде нейната скала.

 

Козирог

Жената Козирог трябва да чака партньор, който да е също толкова отговорен като нея. Изморена е да си губи времето с хора, които не се справят с живота си.Има нужда от някой стабилен и сериозен и определено не трябва да излиза повече с мъже, които си забравят портфейла вкъщи или не си прибират боклука.

Водолей

Жената Водолей се нуждае от някой, който да разказва страхотни шеги и да се смее с нея в смешните моменти. Тя има невероятно чувство за хумор и всичко, което иска е някой, с когото да го споделя.Трябва й нестандартен партньор, с когото коремът да я боли от смях. Това е абсолютната й слабост.

 

Риби

Жената Риби винаги скача бързо във връзка, преди още да е опознала партньора си. Нуждае се от някой, който ще прекара прекара цели нощи в разговори с нея.Трябва й човек, който да я познава до дъното на душата й и да знае какво точно иска тя. Изглежда трудно да се намери такъв човек, но тя не трябва да се примирява с нищо по-малко.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via