fbpx

Какъв мъж ти трябва според зодията

10 235

Всяка от нас има определен тип мъже, по които си пада. Този тип включва набор от качества като външност, характер, образование, работа и т.н. Но за съжаление, връзките с идеалния тип не винаги завършват идеално.

И знаете ли защо? Защото има разлика между това, което харесваме и това, от което се нуждаем.Астрологията може да ни се притече на помощ, обобщавайки нуждите на всеки отделен знак, а оттам – и каква би била неговата идеална половинка.

Овен

Жената Овен не трябва да си губи времето с някой, който само говори, а не действа. Тя се нуждае от мъж, който да работи толкова здраво, колкото и тя.Трябва й партньор, на когото може да разчита винаги и който ще влага във връзката толкова усилия, колкото и тя. Срещала е достатъчно мързеливци, които не се стараят въобще.

 

Телец

Жената Телец се пали бързо и й трябва някой, който знае как да я успокои и познава различните й настроения. Много мъже се плашат от нея и забравят, че тя всъщност е много чувствителна и емоционална.Жената Телец се нуждае от някой, който познава темперамента й и може да се справи с него, вместо да избяга.

 

Близнаци

Жената Близнаци се нуждае от някой, който ще й позволи да бъде себе си. Много от предишните й партньори са се опитвали да я превърнат в нещо, което не е.Тя обича просто да бъде такава, каквато е и да живее по свои собствени правила. Затова й трябва някой, който да я приема такава и да не се опитва да я променя.

 

Рак

Жената Рак лесно се вълнува и обича да се забавлява. Тя харесва приключенията, но това, от което има нужда е стабилност.Тя изпитва несигурност и полудява, когато човекът насреща не е сериозен. По-добре за нея ще е да избягва мъже, които искат само секс и да чака този, който е готов да се обвърже.

 

Лъв

Жената Лъв е привлечена от мъже, които са също толкова блестящи, колкото е и тя. Тя обръща голямо внимание на неща като външен вид и статус и иска някой, за когото тези неща също са важни. Някой атрактивен.Но това, от което наистина има нужда е някой, който я окуражава да бъде най-добрата. Някой подкрепящ, който вярва, че тя може да направи всичко. Малко вдъхновение може да направи чудеса с нея.Дева

Девата е прекалено срамежлива, за да направи първата крачка и се чувства по-добре в кулоарите, отколкото на сцената. Затова й трябва някой, който да я извади от зоната й на комфорт и да я насърчи за по-дързък и пълноценен живот.Някой, който да й покаже и забавната страна на света и да й напомни, че животът е прекалено кратък, за да го живее като срамежлива мимоза.

 

Везни

Жената Везни се втурва в любовта твърде бързо. Тя е нетърпелива да започне нова връзка, скача от среща в среща и не може да бъде сама. Но ще бъде изненадана колко по-добре биха се получили нещата, ако просто изчака подходящия човек.Вместо да си губи времето с мъже, които не са подходящи за нея, по-добре да изчака този, който ще иска единствено нея и ще поеме реален ангажимент.

 

Скорпион

Жената Скорпион се нуждае от чувствителен партньор, който да й покаже малките неща в живота. Някой поетичен и завършен.Тя винаги пропуска дребните детайли, защото е претоварена, стресирана или тревожна. Трябва й някой, който да й напомня да забави скоростта и да се наслаждава на всеки момент.

 

Стрелец

Жената Стрелец трябва да търси партньор, който е стабилен и умен. Но тя винаги си пада по такива, които са луди и безгрижни като нея.Тя си мисли, че иска да срещне авантюрист, който не се страхува да отиде навсякъде. Но това, от което истински се нуждае, е някой умен и широко скроен, но също стабилен и твърд. Трябва й някой, който да я балансира и да бъде нейната скала.

 

Козирог

Жената Козирог трябва да чака партньор, който да е също толкова отговорен като нея. Изморена е да си губи времето с хора, които не се справят с живота си.Има нужда от някой стабилен и сериозен и определено не трябва да излиза повече с мъже, които си забравят портфейла вкъщи или не си прибират боклука.

Водолей

Жената Водолей се нуждае от някой, който да разказва страхотни шеги и да се смее с нея в смешните моменти. Тя има невероятно чувство за хумор и всичко, което иска е някой, с когото да го споделя.Трябва й нестандартен партньор, с когото коремът да я боли от смях. Това е абсолютната й слабост.

 

Риби

Жената Риби винаги скача бързо във връзка, преди още да е опознала партньора си. Нуждае се от някой, който ще прекара прекара цели нощи в разговори с нея.Трябва й човек, който да я познава до дъното на душата й и да знае какво точно иска тя. Изглежда трудно да се намери такъв човек, но тя не трябва да се примирява с нищо по-малко.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори