Как можете да провалите връзката си според зодиакалния си знак

Всяка една връзка се гради от двама души, всеки от които дава част от себе си. Този процес на изграждане, обаче, никога не трябва спира.

Той трябва да бъде постоянен и вечен, ако искате и връзката ви да е такава. Когато това се промени, променя се и тя. Без значение дали става въпрос за мъж или за жена, един човек може много лесно да съсипе отношенията, в които се намира. Просто трябва да прояви определени черти от характера си.

Когато една връзка е щастлива, вие сте готови да дадете всичко един за друг. Примирявате се с неща, които не харесвате, в името на любовта. Подлагате се на различни начинания, които често ви плашат и не са ви по вкуса. Но, ако не сте щастливи, незабавно ще спрете да давате и ще направите всичко възможно, за да се отървете от тези отношения.

Има много начини да провалите връзката си. Ето как бихте го направили според зодиакалния си знак:

Овен ( 21 Март – 19 Април)

Той е безразсъден и ще направи нещо глупаво, вероятно дори ще постави себе си или някой друг в опасност. Той притежава толкова много от този вид безразсъдно и безотговорно поведение, че партньорът му ще стигне до края на търпението си и връзката ще бъде съсипана.

Телец ( 20 Април – 20 Май)

Пасивността му ще навреди на отношенията му. След известно време, когато той не предлага мнение, помощ и подкрепа по никой въпрос, неговият партньор ще бъде разочарован. Трудно е да имаш връзка с някой, който не само има безразлично отношение, но не прави нищо. Никой не иска такива взаимоотношения.

Близнаци ( 21 Май – 20 Юни)

След като няколко пъти е провалил нещата, партньорът му ще види колко ненадежден е той в действителност. Връзката ти трябва да те накара да се чувстваш подкрепян и обгрижван, но той е твърде неспособен да направи нещата по-лесни за партньора си. По-добре е партньорът му да не трябва да разчита на него за нищо, защото в противен случай ще получи само разочарование.

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Хубаво е да се чувстваш нужен на някого, но никой не иска да се нуждаят от него толкова, колкото се нуждае от партньор този тук. Трудно е да живееш с някой толкова нуждаещ се от теб и това може да задуши връзката. За да спаси собствения си живот, партньорът ще прекрати връзката, а ракът ще мисли за последиците от действията си дълго след като тя свърши.

Лъв (23 Юли – 22 Август)

Връзката му ще приключи, защото той ще почувства, че не получава достатъчно внимание (и никога не получава достатъчно внимание) от партньора си, затова ще се опита да допълни това с вниманието на един от многото си фенове. Той ще се премести от взаимоотношения към друг. Винаги е гладен за внимание и никога не се чувства наситен. Той ще трябва да се събуди и да се измъкне от този модел, за да има нормална връзка.

Дева (23 Август – 22 Септември)

Той разрушава връзката си, защото е всезнайко. Някой, който мисли, че има всички отговори? Освен че е г-н Енциклопедия, ще има моменти, в които греши, но никога няма да го признае. Може да е много разочароващо да бъдеш с някой, който никога не би те оставил да заблестиш или да покажеш онова, което знаеш.

Везни (23 Септември – 22 Октомври)

Той ще увреди връзката си с нежеланието да бъде честен за отрицателните си чувства. Той ще ги задържи, докато абсолютно не може повече и след това ще избухне от ярост. Избухването му ще доведе до огромна свръхреакция и партньорът му ще се чувства много несигурен в отношенията. Кой знае какво друго таи в себе си. А ако следващия път бъде още по-лошо?

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Скорпионът е един от зодиакалните признаци, които са токсични, защото той прекалява с емоциите си. Това е като да живееш в операта. Той е драматичен крал и е изключително интензивен, а не всеки може да издържи на ежедневната смяна на настроенията му. Неговите постоянни, нестабилни изблици ще окажат натиск върху връзката му и ще се разпаднат в основата. Той трябва да се научи как да контролира емоциите си, ако иска да изгради пълноценна връзка.

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Той подкопава връзката си, като не цензурира онова, което казва, и споделя всичко, което му дойде в главата. Понякога може да бъде нечувствителен и дори да изглежда, че не се интересува от ефекта, който думите имат върху партньора. Е, когато нещата приключат, той ще получи сериозен шамар, който ще го събуди.

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Той живее прекалено скромно и гледа да избира най-евтиното. Разбираемо е, че всеки човек иска да се грижи за финансите си и да бъде внимателен с парите си, но той го отвежда до крайност. Той ще се бие с чиновника, за да използва изтекъл купон или нарочно ще купи стоки с изтекъл срок, за да спести пари. Това ще му спести доста пари, но ще провали връзката му.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Той е екстремист . С неговото „всичко или нищо” отношение може да бъде много трудно да се живее. Ако не вярвате в неговите възгледи, той не иска да има нищо общо с вас, а това не е пътят към здрави отношения. Той е много упорит със своите идеали и отказва да обмисли всяка друга гледна точка.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Той скача във взаимоотношенията твърде бързо, без да опознае човека и след като фазата на влюбване премине, той ще се окаже разочарован и ще иска да излезе от тези отношения. Последното нещо, което ще иска, е да нарани партньора си, затова ще стои във връзката, докато партньорът му не осъзнае, че е сам в това и не прекрати самия той отношенията.

Следвайте ни в социалните медии