Как мислите, че изглежда дъщерята на Мистър Бийн? /Снимки/

Колкото и да се опитва да избяга от емблематичния си образ на Мистър Бийн, почитателите на актьора Роуън Аткинсън винаги ще го свързват с него.

В социалните мрежи се разпространяват хиляди разнообразни колажи с филмовия герой, а част от тях изобразяват предполагаемите негови деца.

Резултат с изображение за лили аткинсън instagram

Малко хора обаче подозират, че дъщерята на актьора, е ослепителна красавица с огромен чар. 21-годишната Лили Аткинсън е поела по пътя на знаменития си баща и е актриса.Свързано изображение

Сред най-популярните й участия във филми са във „Феята на зъбките“, „Ваканцията на мистър Бийн“ и „Джони Инглиш се завръща“.

Критиците във Великобритания предвиждат успешна кариера на младата Лили Аткинсън. Освен актьорския талант, красавицата е певица и модел.

Резултат с изображение за лили аткинсън instagram

Чаровната брюнетка има 23-годишен брат Бен, а както стана ясно преди, съвсем скоро ще се радва на ново братче или сестричка. 62-годишният й баща ще става баща за трети път в началото на идната година. Майка на детето му е приятелката на актьора Луиз Форд, която е на 33 години.

Може да харесате и