Как да го накараш да ревнува

Без това да има лоши последици за отношенията.

Харесваш си много някой, знаеш, че и той или тя те харесва, обаче нещо все не се получава.

Защо? Обикновено тази ситуация е защото един от двамата си пада малко интроверт и е възможно да го е срам или да чака ти да направиш първата стъпка.

Тук на помощ идва добрата стара ревност. При всички го има принципа, че каквото не можеш да имаш, го искаш още повече.

Плюс това, защо да не го/я накараш да види какво може да изгуби, за да вземе да се осъзнае най-накрая?

Ето 7 прости начина да го направиш, без това да има негативи или да не вземеш да минеш границата.

1. Изглеждай идеално всеки път

Удобната голяма и много стара тениска е супер, когато си вкъщи, но не си позволявай да си с нея навън. Момичета, постарайте се косата, гримът и хубавите дрехи да са перфектни. Така ще изглеждате все едно просто си ходите така всеки ден. По този начин ще привлечете вниманието и ще накарате другият да ви иска още повече.

2. Изглеждайте забавни

Докажете, че можете да се оправяте идеално и без някой до вас. Бъдете социални, говорете си с всички, бъдете забавни и накратко покажете, че сте супер и определено не сте за изпускане. Ако учите в едно училище, нека ви се възхищава и колко добре се справяте по предметите. В тези моменти е важно да се види, че и другите ви се възхищават.

3. Не бъдете достъпни

Цялата игра с „няма да пиша първа/първи“ може да е наистина много тъпа, но в действителност ще ви свърши идеална работа. Понякога да не бъдете винаги онлайн и на разположение ще накара обектът на вашите симпатии да ви иска още повече. Ако се засечете, поздравете го нормално и си продължете да правите това, което ви е по план.

4. Уверете се, че той/тя знае, че имате приятели от другия пол

Всички изпитват ревност, когато видят момичето или момчето, което харесват с друг/друга.

Ако изглеждате и така, все едно ви свалят, още по-добре. Внимавайте с тази част, защото не трябва да се вижда, че и вие имате интерес към другия човек. Дръжте се добре, но в никакъв случай не се сваляйте много, за да не се откажат от вас.

5. Флиртувайте

Тънката граница между флирт и очевидна свалка е много, много тънка и трябва да внимавате да не я прекрачите. Покажете, че имате и други опции, но вие някак си не сте чак толкова заинтригувани от тях.

6. Бъдете тайнствени

Не е добре да разказвате всичките си тайни и всичко, свързано с вас, веднага. Трябва да бъдете интересни и да създавате желанието в другите да се сближат с вас. Не казвайте и всичко, което мислите, оставете другия да гадае малко и да се чуди. Така ще задържите интереса към вас за по-дълго време.

7. НЕ правете първата крачка, ако не сте сигурни, че ви харесват

Ако твърде дълго не показвате, че все пак имате някакъв интерес, можете да разубедите другия. Правете каквото трябва, но внимавайте да не го/я отблъснете. Идеята е да поиграете малко на „гоненица“, но в крайна сметка да станат нещата, не да го/я откажете.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via