Как да добавим цвят в гардероба си?

Ако любимите ви цветове са черно, бяло, сиво и бежово, то със сигурност имате нужда от щипка пъстрота в гардероба си. Вижте как да добавите малкопъстрота в стила си.

Черния цвят е най-популярният цвят за дрехи. Всеки човек притежава черни дрехи, а голям процент хора залагат почти ежедневно на черния цвят. Неутралните сиво и бежово също са толкова масово харесвани. Хората ги предпочитат по ред причини, една от които е, че се комбинират лесно с другите дрехи. Тези едноцветни попълнения в гардероба обаче често са скучновати и имат нужда от щипка цвят, за да изпъкне визията.

Нека бижуто да говори

Чифт цветни обеци или обемна огърлица са лесен начин да добавите цвят дори към най-скучните дрехи. Никой няма да забележи, че сте с обикновено черно поло, ако на ушите ви има чифт огромни обеци за драматичен ефект.

А защо не и малко блясък?

Брокатът, пайетите и бляскавите нишки като цяло са чудесен начин да внесете малко разнообразие гардероба си. Бляскавите акценти под всякаква форма са чудесни за черните дрехи и по-неподходящи за също неутралните сиво и бежово.

Негово величество – коланът

Лесен и много дискретен начин да добавите цвят в гардероба е цветният колан. Тънкият цветен колан на кръста е винаги на мода и не трябва да се тревожите, че ще претрупате визията си.

Обувки за цвят и разкош

Дори най-скучната модна визия ще изпъкне, ако добавите чифт стилни обувки в ярък цвят. Класика в това отношение разбира се са червени обувки на висок ток, но и пъстри маратонки или ефектни обувки балерина ще имат същия ефект.

Цветен часовник за експериментатори

Ако пък имате по-спортен стил, то интересният цветен часовник може да „нашари“ визията ви по непринуден начин. В случая колкото по-голям е часовникът, толкова по-добре. Подберете го в контрастиращ цвят, който дискретно да си кореспондира с цвета на връзките на маратонките ви или с цвета на маникюра.

Оцветете визията с шалче

Шалчето е един интересен начин да добавите цвят към визията си, но той няма да допадне на всеки. Шалът е аксесоар, чието носене изисква определен вкус и стил на обличане. Ако пък трудно си се представяте с цветно шалче, заложете на шал за допълнение и контраст на връхната дреха. Няма нищо, което по-добре да подчертае елегантността на черното палто и шал в ярък цвят.

Новия хит – чорапогащниците

Цветният чорапогащник определено не е за всеки. Вероятно повечето жени го свързват с по-младежка визия и може би донякъде са прави. Цветният чорапогащник лесно може да добави свежест най-вече към зимния ви стил.

Финални щрихи с цветни маникюр, сенки или червило

Ако искате да добавите цвят към визията си, най-лесният начин е чрез маникюра и грима. Така не само че няма да имате допълнителни разходи за аксесоари, които не е ясно дали ще използвате, но и можете спокойно да експериментирате с цветовете. Червилото в ярък цвят например е също толкова ефектно колкото цветните обувки, чанта или колан.

Цветна връхна дреха

В случай, че все пак предпочитате дрехите ви да са в неутрални тонове, винаги можете да предизвикате себе си и да заложите на връхна дреха в ярък цвят или открояващ се принт.

Цветното палто например е приятно попълнение в скучния зимен гардероб, а блейзерът в ярки тонове е просто задължителен за пролетния гардероб.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via