Къде е Адриян Златков? Кой го отвлече. Отмъщение ли е?

Продължава издирването на сина на боса на автокъща "Софавто"

25-годишният Адриан Златков – син на собственика на автокъща “Софавто” Тони Златков, е в неизвестност вече втори ден. Младият мъж изчезна вчера сутринта.

 

Основната версия, по която работят полицията и прокуратурата, е отвличане. На това мнение е бившият главен секретар на МВР Николай Радулов, който коментира случая в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

“На този етап вероятно се работи по множество версии. Склонен съм да мисля, че наистина става дума за отвличане. Бащата е предпазлив, защото ако похитителите не са се свързали с него, той сам си е наложил да не говори, че това е отвличане”, коментира Радулов.

Той добави, че до момента не са поставени условия, не е поискан откуп за отвличането на Адриан Златков и по тази причина бащата е предпазлив.

Бившият гл. секретар на МВР подчерта, че полицията се изказва много внимателно по случая и той долавя известна плахост, която по думите му демонстрира несигурност какво трябва да се направи.

Адриан изчезна вчера сутринtа. Той е излязъл от къщата на семейството си в село Герман, след което е изчезнал.

Тони Златков видял сина си Адриан да излиза от семейната къща към 8:30 ч. Младежът тръгнал за работа към офиса с луксозния си черен “Мерцедес”.

Около час след него излязъл и баща му, който видял “Мерцедес”-а на сина си изоставен край гробището.

Документите и телефонът на сина му били в колата, но от момчето нямало следа.

Именно бизнесменът е подал сигнала за изчезването на сина си в 10:34 ч, около час след като е намерил колата.

Според полицията най-вероятно става въпрос за уреждане на стари сметки. Похитителите все още не са се свързали с роднините на Адриан, предаде репортер на Bulgaria ON AIR от къщата на семейство Златкови.

Николай Радулов допуска, че е много вероятно да са останали още членове на групата “Наглите”.

“Много се говореше, че групата няма как да действа толкова време без да има “чадър”. Зад всичко това седи мозък, който има добра информация и познания по начините, по които действат криминалистите и специалните служби. Той е счел, че в момента МВР не е в състояние да разкрива такива престъпления”, каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Изчезналият син на собственика на автокъщата за луксозни автомобили “Софавто” Адриан е роден през 1992 г. Работи във фирмата на баща си като мениджър на външнотърговския отдел и поръчките.

Адриан притежава и две фирми – “Соф сървисис” и “НТТ Трейд”, които са в компютърната сфера. Двете дружества са еднолични.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via