Извращения тресат Плевен! Мъж изнасилил дете, заплашвайки го, че…

Плевенската окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу 57-годишен, изнасилил 14-годишно момиче, съобщава пресцентърът.

Обвинението срещу Любомир А. е за това, че през ноември 2015 г., в Плевен се съвкупил с ненавършилата 14-годишна възраст момиче, като я принудил към това с изваден нож и отправени заплахи.

Обвиняемият бил огняр в училището в което пострадалото момиче било ученичката в 8 клас. В училището двамата се запознали и често момичето било забелязвано в междучасията да разговаря с огняря.

През ноември 2015г., вечерта, пострадалата чакала тролей на спирката. По същото време от там с колата си минал обвиняемият, който спрял и й предложил да я откара. Момичето се качило в автомобила, но вместо към дома обвиняемият потеглил към изхода на града и спрял в гора. Разпоредил на момичето да се съблече, но то отказало.

Тогава обвиняемият извадил нож, заплашил я, насила я преместил на задната седалка и въпреки съпротивата насила осъществил намеренията си. От срам и страх пострадалата не споделила с никой за случилото се.

В периода от декември 2015 г. до 07.02.2016г. обвиняемият осъществил многократни съвкупления с пострадалата, като за целта предварително й определял срещи, на които била задължена да се яви под заплахи от разгласяване на сексуалните им контакти.

Предвид случващото й се, пострадалата се променила, като влошила контактите си с родителите си както и намалила успеха си в училище.

След скарване, майката на пострадалата й взела мобилния телефона за наказание, при което установила в него продължителна комуникация с лице „Любо“, като била възмутена от отправяните от него към дъщеря й думи.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via