Известен екстрасенс със страшно предупреждение за България: Не сваляйте паметника, ще ви застигне проклятие!

В последните дни темата за свалянето на паметника 1300 години България разбуни духовете. До такава степен, че изгоря кран. Няма случайни неща, е казал народа.

Разгорялата се дискусия след изгорелия кран, който трябваше да изпълни мракобесното начинание премина в различни амплитуди- от това, че паметника е грозен и ненужен, до това, че никой няма право да сваля паметник носещ име 1300 години България.

Известен екстрасенс-прорицател коментира темата с нашата редакция и направи смрязяващо предупреждение:

Не пипайте паметника, а го възстановете. Който дръзне да свали този паметник, ще отключи страшно проклятие. Ще настъпи преломен момент за България. Ако паметника бъде бутнат, а не възстановен ще настъпи прелом. Властта ще падне пометена от народа. Онези, които посмеят да свалят паметника ще отключат проклятие, което ще ги застигне- ще започне съд, всичко ще изгубят и болести ще ударят семействата им. До десето коляно. Ако избяга някой навън даже няма да се спаси от проклятието. Навсякъде ще ги намери и застигне.

От съображения за сигурност, няма да посочим името на известната българска ясновидка, която се ползва с огромна популярност сред политическия елит в това число.

Това е паметник на Божия български народ. Това е символ на паметта.

Оскверняването на българска памет е грях . Паметта на България е неприкосновена, не ги слушайте за оправдания като символ на соца.Няма политическо тук- има тласкане към грях, страшен грях. Не пипайте паметника. Възстановете го. В името му се крие фатално число- махнете двете нули и ще видите 13 ( 1300 години България). Пред народа се играе още цирк и театър и външни сили диктуват: «счупете им символите», ако се поддадем ще е страшно.

Кранове не горят просто така. Първия знак-предупреждение е това. Не, че партизани са го подпалили. Изгорял е кранът за да се види, стихията на огъня, а че хора са изпълнили огъня е без значение. Хубав, грозен- името му е сила и символи » 1300 години България», кой има право ръка да вдигне срещу такова име. Това не са купчина камъни на пътя, та да ги хвърляме в трапа. Паметник е това.

Екстрасенсът напомни, че народа знае на подсъзнателно ниво, че в народопсихологията ни са заложени неписани закони- един от тях е отдаването на почит към паметта на тези преди нас, а оскверняването на паметник е огромен грях. Това е все едно да оскверниш гроб, каза още тя.

Не го правете, не посягайте на паметта на божия български народ. Оправете си паметника иначе проклятието няма да ви отмине и ще плащат всички.Целият род… и помнете, числото 13 в името на паметника не е случайно…

Източник: bgr.news-front.info

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via