fbpx

Извънредно! Хванаха убиеца на брутално екзекутирания ловешки бизнесмен Иван Масърлиев

Убиецът на бизнесмена Иван Масърлиев е заловен, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Ловеч. Издирват се още двама, свързани с трагичния случай на 19 декември м.г.

Безжизненото тяло на 80-годишния мъж открила жената, с която живеели на съпружески начала. Тя се прибрала от магазина, който бил собственост на Масърлиев, около 22 часа. Намерила го проснат на пода с вързани с кабел ръце и крака и омотани уста и шия с плетен бинт. Метална каса, в която държал пари и ценности, зеела разбита и празна.

Потресената Таня повикала съсед, който пък алармирал полицията. Иван Масърлиев е първият развил частен бизнес в Български извор. Имал обаче маята, както казват местните – още по социалистическо бил закупчик, търговията му била в кръвта. Започнал със заведение на паркинга в Роденец – през селото минава пътя София-Варна.

После направил и магазини. Не бил обаче алчен и себичен, помагал на роднини и приятели, давал пари взаем, напътствал и разкривал опита си. От Окръжна прокуратура и полицията дават брифинг по случая от 14 часа.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x