Истинските истории на три компаньонки

Случва се постоянната ти работа да не е достатъчно добре платена или пък да не ти харесва особено. Човек може да намери различни решения на този проблем.

Например тези три британки са избрали да работят нощна смяна като… компаньонки! Защо?

1. Денем козметика, а нощем секс

„А сега слагаме бронзова пудра и готово!“ – Хайли (имената са променени), консултантка в козметичен магазин, се усмихва палаво и разказва какво трябва да си купи клиентката, за да си направи същия грим вкъщи. Хайли има златни ръце! И само допреди няколко часа е държала в тези ръце камшик, с който е наказвала собственика на малка фирма за автомобили под наем.

За един час подобни забави Хайли печели повече, отколкото за цял ден работа в магазина. Да, тя има две професии – денем помага на хората да си купят козметика, а нощем е компаньонка. Впрочем секс-услугите наистина са най-древната женска професия, първите споменавания за нея датират чак от 2400 г. пр. н. е. И Хайли далеч не е единствената, която съчетава тази работа с друга – същото правят и офис-асистентки, баристи, куриери, помощник-мениджъри и др.

Според статистиката във Великобритания около 45 % от секс-работниците съчетават тази професия с „нормална“ работна дейност, за да си плащат сметките и да имат по-висок стандарт на живот. Секс-услугите по думите на Хайли ѝ помагат да води живот, който иначе би бил недостижим.

„Аз съм на 28 години, имам часовници „Картие“ и „Ролекс“, на всички концерти съм на първия ред и никога не моля родителите си за пари“.

Хайли започнала да се занимава с това преди пет години, първо чрез агенция, а после сама. Сред клиентите ѝ са лекар, чиято съпруга знае за забавите му, бизнесмен, който си плаща да го пляскат с четка за коса, и други мъже, които поради някакви причини крият фантазиите си от жените си. Приятелят на Хайли знае за нощната ѝ професия.

„Запознахме се, когато чаках такси след нощната си работа“, спомня си тя. „Аз веднага му признах с какво се занимавам и бях сигурна, че няма да се видим повече, но той прие това съвсем спокойно!“. Семейството ѝ и шефът ѝ в магазина също знаят.

ЕТО И ДРУГИТЕ ДВЕ ИСТОРИИ!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via