fbpx

Иновация! Пуснаха в продажба презервативи за вино! СНИМКИ

469

Иновация! Пуснаха в продажба презервативи за вино

В днешния глобален свят човек може да си купи всичко. Всеки, решил да печели от търговия, освен с качество трябва да прояви и завидна доза нестандартно мислене, за да успее да се хареса на все по-претенциозните и задоволени потребители. Това важи за всяка сфера от живота ни.

Точно и поради тази причина на пазара се появяват какви ли не артикули – от истински иновации до откровени глупости. 2016 година може да служи като пример за все по-бързите темпове за развитие на пазара. Следящите тези процеси тъкмо си мислеха, че нищо не може да ги учуди повече след главоломния успех на появилите се в началото на годината чесалки за домашнилюбимци, които спестяват на собствениците усилието да галят питомците си, керамични гащи за „газови атаки“, а сега се появиха и презервативите за вино.

Не става въпрос за контрацептиви с вкус на каберне, а за алтернативни латексови запушалки за винени бутилки, които предпазват виното от изветряване. Артикулът е в магазинната мрежа на Великобритания от началото на октомври и се очаква да започне да се разпространява в останалата част на Европа от началото на 2017-та година.

Кондомите са разработени от специален черен латекс и действат като функционална тапа за бутилката. Стартиралата рекламна кампания обяснява, че предпазват 99.9% от нежелани ефекти – не бременности. Продават се в редовни опаковки за презервативи и разпространителите съветват да се съхраняват отделно от нормалните такива, защото погрешната им употреба може да доведе до други нежелани ефекти, пише Езине.

По същество иновативните тапи се ползват като стандартен кондом. Поставят се на върха на бутилката и се приплъзват надолу по нейното гърло. В пакетчето се продава и специална шайба, която служи за по-добро уплътнение на бутилката. Тя е конструирана, така че да може да се смалява и по този начин да предпазва от разлив на напитката.

Специалисти обясняват, че макар и с комичен вид, новите тапи са изключително практични. Винените презервативи могат да се използват за повечето бутилки с алкохол. Могат лесно да се пренасят поради практичния си дизайн и дават добра тема за разговор и смях, когато ги използвате пред компания, обясняват също създателите им. Кондомите се продават в момента по 13 паунда бройката.

Източник: http://pik.bg/

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x