fbpx

Има задържан за убийството в село Вълкосел

1 761

Гюлтекин Карабайрамов на възраст между 30 и 40 години е задържан за убийството на 57-годишният Муйдин Дураков /Муйдата/ от сатовчанското село Вълкосел, предава Топ преса.

Разследващите стигнигнаха до евентуалният за сега убиец само за няколко часа след интензивните разпити на всички които са били в заведението на Мехмед Бостанджиев във Вълкосел в нощта преди убийството.

Прегледани са всички поставени камери на къщи и търговски обекти в съседство с мястото, където бе намерено безжизненото тяло на Дураков.

Задържаният извършител направил пълни самопризнания, пише „Телеграф“. Той разказал пред ченгетата защо и как точно е извършил бруталното убийство.

Убиецът и неговите приятели, сред които и Муйдата, седнали в кръчмата на мегдана във Вълкосел в петък вечерта. От дума на дума Дураков казал на сътрапезника си, че е постъпил правилно, като се е разделил с приятелката му. Двамата се запознали, докато мъжът бил на гурбет зад граница. Жената имала три деца от първия си брак. Явно забележката на Муйдата вбесила убиеца, но той премълчал.

След края на запивката обиденият мъж причакал Дураков на път към дома му и го ударил с дървен прът по главата. Като паднал на земята, започнал да го удря първо с един камък, а после с друг.

Като се убедил, че го е ликвидирал, се прибрал вкъщи и изгорил кървавите си дрехи.

Жена, която вчера около 4:40 ч. тръгвала за работа, видяла окървавения труп на Муйдата и се обадила в полицията.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...