fbpx

Илиян Василев: Аз не зная кой и защо е убил Виктория?

2 234

Коментар на Илиян Василев във „Фейсбук“

Аз не зная кой и защо е убил Виктория? Но ви питам, вие вярвате ли, че разследващите, особено Главният Прокурор ще допусне, ако се окаже, че убийството е поръчково от засегнатите лица в нейния репортаж срещу „Джи Пи Груп“, разследването да стигне до край, да разкрият цялата схема с поръчителите, а съдът ще ги осъди и сложи зад решетките.

Така както в Македония вкараха в затвора бившия премиер, а в Румъния представители на почти всички топ позиции във властта?
Прокуратурата и полицията са пленени, те не могат да изпълняват своите функции професионално и добросъвестно.

Вчера получиха поредните си награди - много коли, нови пари, нови лаборатории. Питам какво от това, след като лабораторията не може да открие сама убийците, нито да ги обвини, нито да ги осъди.

Ето за тази проказа иде реч, за този тотален разпад на държавата да гарантира сигурността на отделния граждани и възмездието в случай на престъпление.

Те са си решили уравнението на сигурността и Борисов и Доган и Пеевски ходят с огромни охрани за десетки милиони, за които ние плащаме. Ние с вас нямаме тази привилегия, Виктория също не бе сред "заслужилите" Неговата милост.

В какво превърнахте България за десет години управление?

Може да харесате и