Храня се здравословно, а дебелея заради тези грешки

По цял ден хапвах само здравословни неща, в работата си носех обеди и здравословни закуски и всичко правех по правилата.

Въпреки това, щом дойдеше време за вечеря, целия ми труд пропадаше, защото започвах да ям нездравословна и най-мазната възможна храна, и то в неограничени количества. Килограмите се трупаха, а аз се чудех какво се случва. Когато разбрах, че повече нямам извинения, реших нещо да променя нещо, разказала тази жена за портала Womenshealthmag.com.

Ограничени порции

Хранех се предимно здравословно, но в огромни количества. Каквото и да хапнех, после се връщах в кухнята и редовно след всичко това изяждах и остатъците от вечерята на децата ми. Тогава въведох едно правило – да ям само ограничени порции и да не ям остатъците от децата. В началото ми беше трудно, защото изхвърлях храна, но когато усетих колко добре се чувствам и колко бързо се движа, разбрах, че съм взела правилното решение.

Разбрах, че сиренето не е специална група на храните

Похапвах много млечни продукти, а най-много сирене. То присъстваше във всяко хранене. Освен това, често хапвах пици, макарони със сирене и подобни неща. Когато изхвърлих млечните продукти от диетата си, започнах да ям много здравословни хранителни стоки, така че вместо пици, похапвах зеленчуци с ориз, много супи и салати. С това, внасях много повече фибри и чувствах по-малко глад.

След вечерята – край на яденето!

Както вече споменах, вечерята ми беше най-големият проблем. Дори и когато изяждах моите две порции и остатъците от децата, си дояждах с нещо сладко.Сега изхвърлих преработени сладки и за десерт ям плодове. Когато всички станем от масата, затварям кухнята и повече не си позволявам да влизам вътре.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x