Хороскоп за месец Юли – Лъв

Хороскопът за юли 2017 г. ще донесе положителна енергия на хората.

Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Меркурий ще навлиза в Лъв за значителен период през Юли. Очаквайте лоялност във връзките. Обаче, Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти в тази идилия. Ще се чувствате привлечени към пътуването и новите преживявания по принцип, които могат да се приложат и в личния живот. Много хора няма да могат да избегнат греховните си мисли.Влиянието на Марс в Рак все още продължава, което може да донесе, например, защита и любов към семейството.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

Благодарение на голямото количество работа, което изисква много допълнителни часове на работното място, ще станете много по-силни. Ще се научите да се справяте в стресови ситуации и да си почивате. Намерете време да бъдете до половинката си, дори през натоварената седмица в работа. Не пренебрегвайте хората, които обичате и намерете време за малко романтика. Зодия Лъв ще станат по-мъдри през този период.

Излезте със семейството си. Ще наваксате това, което сте пропуснали, говорете с най-близките си и прекарайте един приятен ден в компанията им.

Ще стигнете почти до дъното, но от друга страна, ще разберете, че сте много по-силни, отколкото си мислите.

Поспете до късно, ще имате повече енергия през деня.

Източник: khoroskop

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via