Хороскоп за месец Март 2018 – Рак

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

През месец март, очаквайте влиянието на Меркурий в Овен. Тази планета ще ви донесе решително и бързо мислене, което ще бъде ви даде голямо предимство в работата. Няма да имате проблем с комуникацията също, ще бъдете уверени и убедителни.

Втората половина на месеца също ще бъде положителна особено когато става въпрос за кариерата, заради влиянието на Марс в Козирог. Визията за успех ще бъде достатъчно мотивираща за вас.

Хороскопът за март 2018 г. казва, че поради нестабилността на този месец, няма да е много удобно хората да се занимават личните си чувства. Вие ще се чувствате по-добре, ако прекарвате свободното си време в компанията на хората, които обичате. Март не е подходящо време за медитация и размисли.

Рак

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

Когато става въпрос за кариерата, ще се сблъскате с дребни проблеми през март. Всеки Рак вероятно ще се трябва да се справя с липсата на мотивация. Още повече, че ако не сте достатъчно фокусирани, може да пропуснете важна информация или да допуснете грешка. Въпреки това не трябва да се тревожите, последствията ще са леки, но трябва да научите урока си.

Ако видите човек в нужда, помогнете му. Хората помнят добрите дела и през март това ще ви се отплати безброй пъти. Зодия Рак няма да бъдат много активни по отношение на работата в този период. Не се срамувайте да си починете, това е необходимо от време на време. Не сме машини.

Може би сте търсили вниманието на шефа си прекалено дълго, но най-накрая ще разберете, че не си заслужава.

По – добре е да не се забърквате в дейности, които могат да ви навредят, рискът е голям.

Трябва да опитате да подсилите имунната си система. Тези дни сте уязвими. Но не разчитайте на изкуствени продукти.

Източник: kHoroskop

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via